Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 dingen die alleen je beste vriendin over je weet

Bram
4 min read

Als vrouw bespreek je van alles over jezelf met andere mensen. Toch zijn er een paar dingen die alleen je beste vriendin over je weet. Hier volgen er zes.

Bedpartners

Niet het eerste onderwerp waar je tijdens een date over begint en ook niet iets wat je aan de keukentafel met je moeder bespreekt. Maar je vriendin en jij gaan graag nog eens al je bedpartners langs.

De eerste keer

Ook hoe de eerste keer nou echt was bespreek je wel met je beste vriendin, maar niet zo snel met anderen. Dit gaat trouwens niet alleen over de eerste keer seks, maar ook om die eerste ervaring met een natte tongzoen haal je graag nog eens naar boven.

Ongesteld

Je vriend weet dan vaak wel wanneer je ongesteld bent en is dan ook nog eens extra lief voor je. Maar waar je echt naar verlangt weet alleen je beste vriendin. Kom maar op met die chocolade repen en bakken ijs.

Gênante moment

Ook de gênante moment die je in het verleden hebt meegemaakt bespreek je niet zo snel met je collega’s. Je beste vriendin daarentegen vertelt ze na alsof zij zelf de hoofdrol speelde. Uiteraard was ze er natuurlijk zelf ook bij.

Ergernis

Of het nou een persoon is of een stopwoordje wat iemand anders steeds zegt. Eén blik naar je beste vriendin en ze weet gelijk hoe jij daar over denkt. In het bijzijn van anderen houden jullie je stil. Tot het moment dat je alleen bent met je beste vriendin, dan kun je gelijk al je ergernissen even bij haar kwijt.

Angsten

Tegen bekende en minder bekende personen doe je alleen alsof je bang bent voor grote spinnen, maar je beste vriendin weet wel beter. Zij weet dat je bang bent voor van alles en nog wat. Vooral voor het verliezen van die beste vriendin.

Waarom knuffelen na de seks een goed idee is

Veel mensen willen na een goeie vrijpartij graag nog even knuffelen. Dit komt er niet altijd van. Toch is het beter dit wel te doen. Hieronder volgt waarom dit is.

Graadmeter

Je dacht misschien dat de duur van je vrijpartij of het uitgebreide voorspel een graadmeter is voor de goede seks die jullie hebben. Niets is minder waar. De echte graadmeter bij goede seks is of jullie daarna knuffelen. Ook hoelang jullie met elkaar knuffelen zegt iets over de relatie.

Geluksgevoel

Niet alleen de seks zorgt door de grote intimiteit voor een groter geluksgevoel. Ook het knuffelen na de seks vergroot dit gevoel. Niet alleen bij vrouwen, maar vooral bij mannen. De tevredenheid over seks wordt hierdoor groter, waardoor je ook meer tevreden bent over je relatie. Niet alleen veel zoenen en lieve woordjes tegen elkaar zeggen is goed voor je relatie, vooral het knuffelen na de seks bevestigt de tevredenheid over de relatie.

Relatie verdiepen

Doordat jullie allebei na de seks nog even met elkaar blijven knuffelen blijf je na de vrijpartij dus langer bij elkaar. Grote kans dat jullie tijdens het knuffelen met elkaar in gesprek gaan. Hierdoor verbeter en verdiep je je relatie.

Moment van rust

Vooral voor stellen die één of meerdere kinderen hebben met daarbij een druk gezinsleven stellen het knuffelen na de seks op prijs. Zo hebben ze samen nog even een moment van rust voordat de kinderen weer aan de deur kloppen.

Beloning

Ten slotte is knuffelen na de seks een goed idee, omdat het knuffelen als een soort beloning wordt gezien. Na een beloning voel je je goed en wil je dat vaker meemaken. Dit is goed voor je seksleven en je relatie. Het knuffelen na de seks is dus van groot belang en zegt veel over je relatie. Ook kun je je relatie met het knuffelen verbeteren.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…