Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 dingen die iedereen met een serie-verslaving sowieso herkent

Olivier
2 min read

Met de aanwezigheid van Netflix en andere streamingdiensten zijn series tegenwoordig bijna even populair als films. Kijk bijvoorbeeld eens naar hoeveel mensen de nieuwe Game of Thrones aflevering bekeken hebben. Hier kan een grote bioscoop hit maar met moeite mee concurreren. En laten we nu eerlijk zijn, het is toch ook heerlijk om weken zoet te zijn met een leuke serie. Het is zelfs zo leuk dat veel mensen last hebben van een ware serie-verslaving. Hieronder 6 dingen die iedereen met een serieverslaving sowieso herkent!

Je zegt afspraken af

Je hebt met iemand afgesproken maar je bent bij de laatste aflevering van het seizoen beland. Je moet echt weten wat er gaat gebeuren, en bent dus genoodzaakt de afspraak af te zeggen. Dan maar een andere dag shoppen met je vriendin.

Mensen die dezelfde series als jou kijken hebben een streepje voor

Je komt iemand tegen op een feestje die toevallig ook Orange is the new black kijkt. Hoewel je deze persoon pas 5 minuten kent, ben je er al van overtuigd dat jullie vrienden gaan worden

Je Netflix abonnement is heilig

Altijd maar dan ook altijd beschik jij over een netflix abonnement. Dan maar een maandje geen kleren kopen, of een weekend niet feesten.

Angstaanvallen

Je ligt af en toe te rillen in bed wanneer je op een dag meer dan 10 afleveringen hebt gekeken. Ben ik wel goed bij mijn hoofd?

Je HAAT de slechterik in de serie

Je vriendinnen blijven je herhaaldelijk vertellen dat het maar een serie is, maar jij windt je af en toe goed op wanneer de slechterik in de serie weer eens iets flikt. Je hebt zo’n grote hekel aan hem!

Je huilt geregeld

Je bent niet een emotioneel persoon, maar wanneer één van je favoriete karakters doodgaat, laat je toch wel een traantje (of meer).

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…