Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 dingen die je enkel met je beste vriendin bespreekt

Anja
2 min read

Sommige dingen bespreek je gewoon alleen met je allerbeste vriendin…

1: dates

Natuurlijk krijgt je moeder ook een mini-verslagje over de date, maar alleen je beste vriendin krijgt alle details te horen. Van de schoenen die hij droeg tot de kus: ze weet alles als jullie even bijgepraat hebben.

2: seksverhalen

Mannen denken misschien dat vrouwen niet over seks praten, maar dit is echt niet waar. Vrouwen praten misschien wat minder vaak over seks en praten ook op een andere manier over hun sekspartner, maar jouw beste vriendin weet echt wel wie jouw laatste bedpartner is geweest.

3: ongemakken

Ongemakken die alleen vrouwen hebben. Ben je ongesteld en voel je jezelf ongelofelijk zielig? Dan kun je even klagen bij je beste vriendin, want zij weet precies hoe je je voelt en zal je ook veel medelijden geven.

4: emotionele uitbarstingen

Of je nu even niet lekker in je vel zit, ongesteld bent of dronken bent en even flink moet huilen: je kunt het bij jouw beste vriendin doen. En was ze er toevallig niet bij toen jij een emotionele ‘breakdown’ had? Dan vertel je haar over je laatste huilbui als je haar spreekt, uiteraard zonder schaamte.

5: toekomstplannen

Toekomstplannen die je hebt en met niemand durft te delen. Droom jij erover om met Justin Bieber te trouwen, samen in een droomhuis te gaan wonen en drie kinderen op te voeden? Dan vertel je dit gewoon aan je beste vriendin, die waarschijnlijk nog enthousiast zal reageren ook.

6: gênante momenten

De momenten die je het liefst zo snel mogelijk weer vergeet. Iets ongemakkelijks gezegd bij de schoonouders, op je gezicht gevallen op een druk plein of een hak afgebroken op kantoor? Je schaamt je ervoor, maar vertelt het wel aan je beste vriendin.

7: relatieproblemen

Problemen met je vriendje hang je niet aan de grote klok, maar je beste vriendin weet precies wat er aan de hand is en adviseert je graag over jouw problemen op het liefdesfront.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…