scrollTop top

7 redenen die enkel Hondenliefhebbers Begrijpen

7 redenen die enkel Hondenliefhebbers Begrijpen

Je kunt de wereld verdelen in twee soorten mensen: zij die van honden houden en zij die er niets van moeten hebben. Voor hondenliefhebbers is het leven niet compleet zonder hun trouwe viervoeter. Hieronder zeven zaken die alleen mensen met een hond kunnen begrijpen.

1. Je hebt liever dat hij/zij aan je voeteinde slaapt

De eerste: van te voren wist je het zeker dat je je hond altijd in zijn of haar mand zou laten slapen. Maar veel hondenliefhebbers laten dat principe snel varen. En vervolgens slaapt hun grote vriend gewoon aan het voeteneind van het bed. Herkenbaar?

2. Je kunt niet boos worden op je hond

Tweede kwestie : als je kinderen voor de zoveelste keer onder de modder thuis komen, heb je het wel even gehad. Maar op je hond kun je simpelweg niet boos worden.

3. Je hond mag je alles vragen

Kinderen die vragen, worden wel eens genegeerd. Dat principe hanteer je nog wel meer dan eens. Maar niet als je hond om iets lekkers komt bedelen. Dan smelt je gewoon. Die lieve ogen, die smekende blik. Hop, en opnieuw geef je toe. Terwijl je tegen jezelf zegt dat dit nu echt de laatste keer is. Het derde aspect dat een echte hondenliefhebber dus kenmerkt, is ingepakt worden door je eigen huisdier.

4. Je hond heeft altijd, zin tijd en energie om te spelen

Maar jij niet. En toch geef je toe als je dat lieve koppie ziet en kom je in actie. Want voor je hond heb je alles over.

5. Je bent dol op zijn/haar enthousiasme

Vijfde punt: Als je thuis komt van je werk of boodschappen doen, reageert je hond iedere keer weer even enthousiast. Je voelt echt gewaardeerd en geliefd. Het gevoel is onbeschrijfelijk. Lang niet iedereen begrijpt het, alleen mensen die zelf ook een hond hebben.

6. Je krijgt echte vriendschap terug

Oprechte loyaliteit en trouw, alleen echte vrienden toen het. En daar is je hond er één van. Jij ervaart het echt zo. Mensen zonder hond vinden het overdreven. 

7. En je wordt spontaan blij

Je bent over het algemeen niet zo’n gevoelig type. Maar als je je hond ziet, word je gewoon blij. Heel blij!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  524.449.197
 • Aantal
  doden
  6.273.598
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  4.143.408
 • Aantal
  doden
  31.710

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!