Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

9 redenen om meer te glimlachen

Bram
3 min read

Een glimlach wil niet alleen zeggen dat je goed gezind bent. Het toont dat je positief in het leven staat en veel energie hebt. Hier zijn 9 overtuigende redenen die tonen waarom glimlachen goed voor je is.

1.Anderen zullen je vertrouwen

Als je glimlacht zullen andere mensen je vertrouwen. Mensen die glimlachen worden vriendelijker en extraverter ingeschat dan mensen die niet glimlachen.

2.Glimlach je sexy

De glimlach van een vrouw kan wonderen doen. Mannen vinden een mooie glimlach zelfs belangrijker dan oogcontact. Een glimlach maakt je sexy, maar dat wisten we natuurlijk al langer.

3.Verdien meer geld met een glimlach

Glimlachende obers verdienen meer dan hun serieuzere collega’s. Nog een goede reden om wat vaker te glimlachen!

4.Lach je hersenen aan het werk

Als we glimlachen voelen we ons beter en kunnen we ruimer nadenken. Iemand die glimlacht kan beter nadenken en heeft meer creatieve oplossingen bij problemen.

5.Zeg ‘sorry’ met een glimlach

Ben je de naam van je collega even vergeten of heb je per ongeluk iemand geduwd? Een beschaamde glimlach kan je helpen! Door te glimlachen zullen anderen je sneller vergeven.

6.Anderen vergeven je sneller

Mensen die iets hebben mispeuterd glimlachen vaak als ze worden betrapt. We behandelen mensen die de regels overtreden beter als ze nadien glimlachen. Het maakt niet uit of het een valse glimlach, een miserabele glimlach of een echte glimlach is. Ze zorgen er allemaal voor dat je vlugger wordt vergeven.

7.We worden er gelukkig van

Probeer eens te glimlachen ook al ben je niet gelukkig? Als je glimlacht krijg je meer geluk hormoon in je lichaam, je zal je vanzelf beter voelen.

8.Lach je pijn weg

Een glimlach is de ideale pijnstiller. Het verbetert je gemoed en verlaagt je stressniveau. Met een glimlach sta je sterker in het leven.

9.Lach en de wereld lacht met je mee

Het is een van de simpele geneugten van het leven, je glimlacht en iemand anders glimlacht terug. Meer dan de helft van de mensen zal naar je teruglachen, en daar word jij ook vrolijk van.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…