Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

9 x waarom het awesome is om een klein meisje te zijn

Olivier
3 min read

Ben jij een klein meisje? Dit kan ervoor zorgen dat je in vervelende situaties belandt. Mensen denken bijvoorbeeld vaak dat je jonger bent en wanneer je naar een concert gaat kun jij bijna niks zien. Maar het kan ook fijn zijn om klein te zijn. In artikel 9 redenen waarom het awesome is om een klein meisje te zijn!

Je bent schattig

Al je vrienden willen altijd met je knuffelen omdat je er zo schattig uitziet. Soms is het irritant om keer op keer door je vrienden opgetild te worden, maar zeg nu eerlijk, het is altijd fijn om geliefd te zijn.

Je kunt álle hakken aan

Sommige lange meisjes kunnen bepaalde hakken niet goed dragen, omdat ze dan nóg langer worden. Jij hebt hier gelukkig geen last van. Hoe hoger de hak hoe beter!

Lichaamsbeharing scheren

Waar je vriendinnen dagen kwijt zijn om hun benen te scheren is het bij jou zo gepiept. Kleine benen kunnen dus ook voordelen hebben!

Kindermaten

Van sommige kleding- of schoenmerken kun jij ook gewoon de kindermaat aan. Dit scheelt weer in geld en zo heb jij ook meer keuze!

Je voeten steken nooit uit bed

Jij hebt geen last van koude voeten in de winter. Waar je vriendje met zijn 1 meter 90 nog wel eens last heeft van voeten die buiten het bed steken, zijn die van jou altijd lekker warm.

Je bent een ervaren ‘klimmer’

Wanneer je boodschappen doet heb je altijd wel iets nodig van de bovenste plank. Je gebruikt het schap als een ware klimmuur en bent er inmiddels ook goed in geworden.

Je bent altijd de kleine lepel wanneer je lepeltje lepeltje ligt met je vriend

En laten we nu eerlijk zijn, de kleine lepel zijn is de meest comfortabele positie.

Je hebt meer ruimte in je klerenkast

Omdat jouw ‘kleine’ kleren niet zoveel ruimte innemen in je garderobe, heb jij dus meer ruimte over in je kledingkast. Dit betekent weer dat je meer kleren kunt kopen. Heerlijk!

Een badkuip is als een zwembad

Waar anderen strugglen om comfortabel in bad te zitten, kun jij in bijna elke badkuip lekker gestrekt liggen. Je kunt nog net geen baantjes zwemmen!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…