Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De beste apps voor zwangere vrouwen

Anja
2 min read

Als je zwanger bent, zijn er diverse applicaties die je op je smartphone en/of tablet kunt zetten om jouw zwangerschap goed bij te houden, in de gaten te houden en soepel te laten verlopen. De leukste en beste apps die je tijdens je zwangerschap kunt gebruiken, worden in dit artikel beschreven.

The Bump

The Bump is een van de beste apps voor vrouwen die een kindje verwachten. Per week zie je niet alleen hoe groot je kindje is, maar kun je ook veelgestelde vragen lezen die voor jou interessant zijn, een to do lijstje maken, een filmpje maken van je zwangerschap en meelezen en meepraten met discussies tussen andere moeders. De app is Engelstalig, maar zeker de moeite waard om te proberen!

Babynamen app

De Babynamen app is uitermate geschikt voor alle ouders die nog niet zo goed weten hoe hun kleine zoon of dochter gaat heten. In de app zijn zo veel namen opgenomen, dat je alle mogelijke namen voor jouw kindje kunt overwegen. Je ziet niet alleen welke namen populair zijn, maar kunt ook alle betekenissen van namen zien en bovendien jouw favoriete namen opslaan. Zelfs moeders die echt niet wisten welke naam ze moesten kiezen voor hun kindje, zijn er met de Babynamen app helemaal uit gekomen!

Yoga TV Zwangerschapsyoga

Veel vrouwen willen blijven bewegen tijdens de zwangerschap, maar willen niet al te heftige sporten beoefenen om het kind te beschermen. Wil je blijven bewegen zonder te heftig te sporten, dan is yoga iets voor jou. Je doet effectieve stretchoefeningen en blijft bewegen, maar je doet wel alleen oefeningen die geschikt zijn voor zwangere vrouwen. De Nederlandse applicatie Yoga TV zwangerschapsyoga helpt je stap voor stap de beste oefeningen te doen.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…