scrollTop top

De beste tips voor een zalige citytrip

De beste tips voor een zalige citytrip

Er even tussenuit? Een lekker weekendje weg met je partner? Dan is een citytrip de perfecte oplossing! Wij hebben voor jullie een paar tips op een rijtje gezet om ervoor te zorgen dat jullie een heerlijke citytrip te wachten staat.

Van te voren boeken

Zorg ervoor dat je, ongeacht welke stad de bestemming is, ruim van te voren je hotel en je vlucht boekt. Zeker als jullie in het weekend of tijdens een vakantie gaan. Dit om er voor te zorgen dat je het voordeligst uit bent. Bovendien heb je op deze manier ook meer keuze en meer kans op jullie perfecte hotel.

Vervoer

Je wilt op een citytrip, maar je hebt er eigenlijk niet zoveel geld voor. Bekijk dan opties die wat dichterbij liggen. In eigen land bijvoorbeeld ( Antwerpen, Brussel of Gent) of steden in Nederland of Duitsland. Je kunt deze steden gemakkelijk met de trein of auto in korte tijd bereiken. Dit is veel goedkoper dan vliegen.

Bekijk de weersverwachting.

Noodweer is nooit fijn als je een weekendje weg gepland hebt. Bekijk altijd goed de weersverwachting voor de dagen dat jullie op citytrip gaan. Niets zo vervelend als de hele dag met een paraplu rondlopen.

 

Zorg dat je goed op deze dingen let en jullie gaan gegarandeerd een zalige stedentrip tegemoet!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  231.188.893
 • Aantal
  doden
  4.740.152
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.233.723
 • Aantal
  doden
  25.554

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!