Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De iPhone: hulpmiddel voor een gezonde levensstijl

Gezond.be
3 min read

Geschreven met branded content van Refurbished.be

Maak je wel goed gebruik van je iPhone? Wist je dat de iPhone een goed hulpmiddel kan zijn voor een gezonde levensstijl. Lees snel verder en gebruik deze tips om jouw levensstijl te verbeteren met je eigen iPhone.

Jezelf een boost geven

Wil jij jouw levensstijl graag aanpassen naar een gezondere levensstijl? En weet je niet waar je moet beginnen? Start dan met je eigen iPhone. De iPhone stimuleert je om het beste uit jezelf te halen. Met de ingebouwde sensor voor beweging meet je al je activiteiten. Op deze manier kun je al je stappen of hardloopsessies bij houden. Er zijn veel apps beschikbaar waarmee je al je calorieën en voedingsstoffen kunt meten. Denk hierbij aan de app MyFitnessPal. Dit is een uitstekende app om ook je macro’s makkelijk bij te houden. Dit kun je overigens ook met de gezondheid app doen op je iPhone. Deze app staat standaard op je iPhone en is ontworpen om een compleet overzicht te geven van al je fitness- en gezondheidsgegevens. Ook kun je deze app gemakkelijk koppelen aan andere apps en apparaten, zoals de Apple Watch. De ingebouwde slaap app op de iPhone helpt je bij het analyseren en bijhouden van je slaap. Zo kun je je slaapritme verbeteren en zorgen voor een betere nachtrust. Kies je voor de iPhone 12 dan ben je voorzien van de nieuwste software. Daarnaast heeft de iPhone 12 een A14 Bionic Chip voor een snelle werking. Kortom wil je al je fitness- en gezondheidsgegevens bijhouden op één plek? En wil je betere beslissingen nemen als het gaat om een gezondere levensstijl creëren? Dan is de iPhone een makkelijk middel om je daarmee te helpen.

Hoe lang kun je doen met een iPhone

De levensduur van een iPhone hangt af van hoe je je iPhone gebruikt. Maak altijd gebruik van een hoesje en een screenprotector om je iPhone te beschermen voor beschadigingen. Vooral tijdens work-outs is dit erg belangrijk. Een iPhone kan lang mee gaan en wordt ongeveer 5 jaar na release door Apple ondersteund met software-updates. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van de nieuwste apps. Dat een iPhone niet meer ondersteund wordt door Apple betekent niet dat je geen gebruik kunt maken van je iPhone. Let er wel op dat bepaalde apps niet werken op iPhones die niet zijn geüpdatet met de laatste software. Ook kan de prestatie van je iPhone verminderen naarmate de hardware is verouderd. Hierdoor heb je een grotere kans dat je iPhone sneller leeg is en trager wordt. Wil je een iPhone voor een goede deal bemachtigen? Kijk dan bij Refurbished.be. Refurbished.be heeft een groot assortiment in elektronische apparaten, waaronder iPhones, MacBooks, iPads en Apple Watches. Wil je een gezonde levensstijl creëren voor jezelf? Maak dan gebruik van je iPhone en pas je levensstijl gemakkelijk aan!

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…