Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze festival essentials moet je absoluut meehebben!

Anja
2 min read

De lente loopt stilaan op z’n eind en da komt de zomer. Daarmee begint niet alleen een nieuw seizoen qua weer, maar ook staan ook alle festivals weer voor de deur. Heerlijk samen met vrienden genieten in de buitenlucht van veel gezelligheid, muziek, hapjes en drankje. Om met een festival door te komen zijn er enkele festival essentials die je absoluut niet mag vergeten. Wij hebben ze voor jullie op een rijtje gezet.

1. Powerbank

De powerbank, een echt handigheidje om bij je te hebben. Laad deze thuis op voordat je naar het festival gaat en zo kan je altijd je smartphone opladen!

2. Reinigingsdoekjes

Niet alleen om je gezicht lekker snel schoon te maken aan het eind van de dag, maar je kan er ook andere delen van je lichaam mee opfrissen. Vooral fijn als je een meerdaags festival bezoekt.

3. Deodorant

Vergeet vooral niet een goede deodorant mee te nemen. Hier ben je niet alleen zelf blij mee, maar ook de mensen om je heen zullen je dankbaar zijn.

4. Lippenbalsem

Al de zon, buitenlucht en plastic bekertjes aan je mond zorgen voor droge lippen die wel wat extra’s kunnen gebruiken.

5. Zonnebril

Dit is echt een onmisbaar item! Aangezien je een groot gedeelte van de dag (hopelijk) in de zon doorbrengt is het verstandig je ogen goed te beschermen. Ook handig voor als je stiekem naar iemand wilt gluren.

6. Zakdoekjes

De openbare wc’s op festivals zijn vaak niet de schoonste.  Ook ontbreekt het toiletpapier vaak. Neem een pakje zakdoekjes mee naar het festival en je bent hier op voorbereid.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…