Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze signalen bewijzen dat je een hekel hebt aan het vriendje van je beste vriendin

Anja
2 min read

Je wil het misschien niet toegeven aan jezelf, maar je bent stiekem niet zo enthousiast over het nieuwe vriendje van je beste vriendin. Maar vind je hem gewoon een beetje irritant, of heb je echt een hekel aan de nieuwe vent van jouw vriendin? Je komt erachter door dit artikel door te lezen, want op deze pagina worden de drie signalen beschreven die bewijzen dat jij echt een hekel hebt aan het nieuwe vriendje van je beste vriendin.

Signaal 1: je kunt niet echt blij voor haar zijn

Als je beste vriendin je dolblij vertelt dat ze een bos rozen van haar nieuwe vriendje heeft gekregen, kun je eigenlijk niet echt blij zijn. Je weet er nog een leuke opmerking uit te persen, maar eigenlijk vind je het hele verhaal maar irritant. Dit komt niet door je beste vriendin, maar gewoon omdat je had gehoopt dat iemand anders haar een mooie bos rozen had gegeven en haar vriendje was.

Signaal 2: je vindt alles irritant wat hij zegt en doet

Dingen die het nieuwe vriendje van je beste vriendin zegt of doet, zijn standaard irritant. Als iemand anders dezelfde dingen zou zeggen en doen zou er niets aan de hand zijn, maar je kunt het gewoon niet uitstaan als hij een opmerking maakt of een bepaalde handeling doet. Zelfs als hij een complimentje maakt, vind je hem irritant.

Signaal 3: je ontwijkt je beste vriendin sinds ze een nieuw vriendje heeft

Omdat je het niet leuk vindt om verhalen te horen over het nieuwe vriendje van je beste vriendin en niet met haar samen wil zijn als hij er ook is, ontwijk je haar een beetje. Je stuurt haar minder vaak berichten, je doet dingen die je normaal gesproken altijd met haar doet nu liever met iemand anders en je merkt dat je minder blij bent als je naar haar toe gaat. Ook dit ligt niet aan haar, maar haar nieuwe situatie met het vriendje dat je eigenlijk helemaal niet leuk vindt.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…