Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit herkent elke Disneyfan!

Olivier
3 min read

Bezoek je Disneyland minstens een keer per jaar? Staat je huis vol met Disneyspullen? En heb je (bijna) alle Disneyfilms twee keer gezien? Dan ben je een echte Disneyfan. De onderstaande punten zijn dan ook zeer herkenbaar voor je.

Je kent alle Disneyliedjes uit je hoofd

Je kunt elk Disneyliedje helemaal meezingen. De teksten ken je uit je hoofd en als je een liedje hoort, moet je het gewoon meezingen.

Je weet precies wat de figuurtjes zeggen

De meeste Disneyfilms heb je al tig keer gezien en ken je dan ook woord voor woord. Je weet dus precies wat een Disneyfiguur gaat zeggen en je kan de dialogen uit je hoofd opzeggen.

Je weet de namen van alle Disneyfiguurtjes

Je weet precies welke figuurtjes er in welke film te zien zijn en je weet ze allemaal bij naam te noemen. Dit geldt niet alleen voor de hoofdfiguren, maar ook voor de kleinere figuurtjes.

Je vakantiebestemming is Disneyland (of Disneyworld)

Jouw vakantiebestemming staat elk jaar al vast. Voor jou geen Spanje, Griekenland of Italië, maar Disneyland of zelfs Disneyworld. Een zonnige strandvakantie is helemaal niks voor jou. Jij wilt je Disneyvrienden zien en genieten van alle nieuwe dingen in het park, waar je je helemaal thuis voelt.

Je bezoekt elke Disneypremière

Je weet precies wanneer de nieuwste Disneyfilm in première gaat. Je leeft hier echt naar toe. Op de dag van première sta je al vroeg bij de entree, zodat je op de eerste rij kunt zitten. Als het even kan bezoek je ook nog eens de afterparty met de acteurs die de stemmen of karakters van de Disneyfiguren hebben vertolkt.

Je bent soms een beetje te enthousiast

Het liefst praat je de hele dag over Disney en het is soms lastig om jezelf te beheersen. Af en toe draaf je dus wat door in je enthousiasme. Disney is echt alles voor je en je hebt Disneyland de afgelopen jaren al vaker bezocht dan je oma.

Je kamer is een Disney paradijs

Je hebt minstens een kamer in huis ingericht met alleen maar Disney-spullen. Overal staan knuffels, figuurtjes en andere leuke spulletjes met Disneyafbeeldingen. Als echte fan heb je zelfs een dekbed en pyjama met Disneyfiguurtjes.

Je kast staat vol met Disneyspullen

Je kasten puilen uit met cd’s, dvd’s, Blu-ray ‘s en boeken van Disneyfilms. Je hebt zelfs nog ouder materiaal, zoals oude videobanden met films.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…