Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Fit blijven met behulp van je iPhone

Gezond.be
3 min read

Wil je graag fit blijven en heb je niet altijd de motivatie hiervoor? Dan is het altijd handig om jouw progressie bij te houden en op deze manier verbeteringen te maken. Zo kan je jezelf verbeteren in je workout of eetpatroon. Er zijn diverse manieren om dit te doen en jouw iPhone is daar één manier van.

iPhone jouw sportmaatje

Wist je dat naast het bellen, surfen en appen op je telefoon, je de iPhone kan gebruiken om diverse gezondheidsaspecten bij te houden. Daarnaast kan je altijd een Apple Watch aan koppelen om automatisch jouw hartslag en zuurstofsaturatie bij te houden. Het enige nadeel is dat je altijd wel afhankelijk bent van jouw iPhone. Je kan er ook voor kiezen om alleen een iPhone te gebruiken en daar alles bij te houden. Met een iPhone kan je al je workouts tracken. Dit kan met diverse apps, zoals MyFitnessPal.. Daarnaast zit er in de iPhone een ingebouwde stappenteller die al je stappen bijhoudt. Je kan gebruik maken van de Health App op je iPhone om onder andere je actieve energie, trainingsminuten en rustenergie te meten. Ben je op zoek naar een iPhone met een lange batterijduur om non-stop gebruik te maken van onder andere de Health App. Dan is de iPhone XR een goede keuze. De iPhone XR heeft een lange batterijduur en is geschikt om gebruik te maken van diverse gezondheidsaspecten, zoals de Health App. De Health App kan je ook nog eens koppelen met andere gezondheidsapps om zo een optimale tracking te creëren. Maak zelf de keuze op welke doelen jij je wilt richten en analyseer alle gegevens in één opslag.

Refurbished webshop

Een iPhone is niet altijd goedkoop. Ben je op zoek naar een goede deal? Dan is een refurbished iPhone perfect voor jou. Een refurbished iPhone is altijd goedkoper dan nieuw in de winkel en ook nog eens betrouwbaar. Een refurbished product wordt altijd gecontroleerd op diverse punten zoals, het scherm, batterij en WiFi. Daarnaast krijg je ook vaak garantie bij je aankoop. Bij Refurbished.be krijg je altijd 3 jaar garantie op jouw aankoop. Daarnaast kan je altijd met al je vragen terecht bij de klantenservice. Zo kan jij zonder problemen genieten van jouw nieuwe iPhone en jouw doelen achteraan gaan!

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…