Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Fruit op het werk

Camille
3 min read

Tijdens een lange werkdag kan je wel eens nood hebben aan een lekker tussendoortje. Laat de ongezonde snacks aan de kant en kies voor een gezond tussendoortje. Fruit is een gezond alternatief voor koffie of koeken. Een gezond tussendoortje kan tevens ideaal zijn om een energiedipje te voorkomen. Het is met andere woorden je gezonde brandstof om de dag verder door te komen! Volgende voordelen biedt fruit op het werk:

1. Vitamines

Fruit is een bron van vitamine C voor het lichaam en zorgt voor voldoende weerstand tegen ziektes. Ze bevatten tevens een flinke portie van de dagelijkse voedingsstoffenbehoefte en leveren op lange termijn ook heel wat voordelen doordat ze beschermen tegen chronische aandoeningen. Medewerkers fruit laten eten op het werk, helpt bij het bestrijden van ziekteverzuim.

2. Gezonde energie

Als je een stuk fruit eet, krijg je opnieuw gezonde energie om verder te werken. Het is dus heel bevorderlijk voor je energieniveau. Fruit bezorgt je extra vitamines en mineralen en de natuurlijke suikers geven je tegelijkertijd die energieboost.

3. Gezonde werksfeer

Fruit op het werk geeft een gezonde uitstraling naar de klanten en medewerkers. Het is tevens heel goed voor de reputatie van het bedrijf. Je baas laat zien dat hij aan je gezondheid denkt. Het wordt veelal gezien als een blijk van waardering. Als klap op de vuurpijl is het ook nog eens 100% fiscaal aftrekbaar voor je baas. Dit scheelt een aardige slok op de borrel!

4. Ideale einde jaar cadeau

Ben je op zoek naar een leuk einde jaar cadeau voor je medewerkers of collega's? Heb je al eens gedacht om een fruitmand cadeau te geven? Het is eens iets anders dan een doos pralines of een fles drank. Een dergelijk geschenk ziet er niet alleen kleurrijk uit door de verschillende soorten fruit, het is bovendien lekker en ook nog eens een erg gezond cadeau waar mogelijks het hele gezin van kan genieten.

Fruit

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…