scrollTop top

Vangst van de dag: honing + essentiële olie = Beelab

Vangst van de dag: honing + essentiële olie = Beelab

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de essentiële honing van het Belgische merk Beelab.

Het concept van Beelab is zeer eenvoudig: bezielers Philip – een imker – en Isabelle combineren de gezonde eigenschappen van honing met die van essentiële oliën zoals ravintsara, grove den, laurier en lavendel. Het resultaat is een gamma van zes essentiële honingen die je gezondheid elk op een specifiek vlak ondersteunen: stem, weerstand, energie, nachtrust, vertering en ademhaling. Kleine sidenote voor de lekkerbekken: het is niét de bedoeling dat je de potjes in een keer leeglepelt, maar wel dat je je houdt aan de aanbevolen dosering van maximaal drie theelepels per dag.

De honing en essentiële oliën zijn niet alleen 100% biologisch, Philip en Isabelle werkten ook samen met verschillende experts en gerenommeerde organisaties in aromatherapie en bijenteelt om een perfecte samenstelling te garanderen. Getest en goedgekeurd!

Essentiële honing (€ 17) Beelab.
Meer info vind je op
www.beelab.life.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!