Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Heb je een bril? Goed nieuws!

Bram
2 min read

Bijna de helft van de mensen zet weleens een bril op tijdens een sollicitatiegesprek. Dat doen ze om intelligenter te lijken, en het werkt nog ook!

Je ziet er intelligenter uit met een bril

Als je een bril draagt zie je er intelligenter en professioneler uit dan wanneer je zonder bril door het leven gaat. Het gaat zelfs zover dat heel wat mensen een bril dragen hoewel ze deze niet nodig hebben. Vooral tijdens sollicitaties is het dragen van een bril populair. Het zorgt ervoor dat je toekomstige werkgever je slimmer en professioneler inschat. Misschien een ideetje voor je volgende sollicitatie?

Je komt eerlijker over

Onderzoek wijst uit dat we mensen die een bril dragen eerlijker inschatten dan mensen die geen bril dragen. Dat heeft voornamelijk te maken met films en media. De personages die we zien op tv zouden eerlijker zijn als ze een bril dragen. Hierdoor krijgen we het idee dat dit in het echte leven ook zo is.

Het maakt je sexy

De look van sexy secretaresse blijft nog steeds waanzinnig populair. Mannen vinden ondeugende secretaresses erg aantrekkelijk. Je mag je bril dus best aanhouden in de slaapkamer.

Je eigen stijl

Met een bril kan je op een eenvoudige manier je eigen stijl creëren. Wie ooit al eens een bril heeft moeten kiezen zal zich het wel herinneren. Honderden brillen in verschillende modellen en kleuren zorgen voor uren pasplezier. Heb je graag een sexy uitstraling of ga je voor een stoere look? Voor iedere stijl is er een passende bril te vinden.

Welke kraaienpootjes?

Wanneer we ouder worden ontstaan er kleine rimpeltjes aan de zijkant van onze ogen, die noemen we kraaienpootjes. Om onze kraaienpootjes te verbergen is een bril wel erg handig. Een bril trekt enorm veel aandacht naar zich toe, hierdoor vallen je kraaienpootjes opeens veel minder op!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…