Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Hoe ontstressen na een drukke werkdag?

Camille
2 min read

Na een drukke dag op het werk, kom je vaak gestrest en moe thuis. Wil jij zo snel mogelijk tot rust komen, zodat je optimaal van je vrije avond kunt genieten? Lees dan hier hoe je dat kunt doen!

Ontstressen in een infrarood sauna

Een infrarood sauna is een sauna die infrarood licht uitstraalt op de huid. Dit is het niet-schadelijke licht dat van de zon afkomstig is en dat lekker warm op de huid voelt. Precies alsof je in de zon zit! Je ontspant als het ware van de warme gloed van de zon, waardoor je helemaal tot rust komt.

Een belangrijk voordeel van een infrarood sauna, is het feit dat de warmtestralen van deze sauna niet schadelijk zijn. Dit komt omdat er geen Uv-straling in zit, wat bij de warmtestralen van de zon wel het geval is. In een infrarood sauna geniet je van het ontspannen gevoel dat zonnestralen op de huid je geven, maar dan zonder de huid te beschadigen.

Een ontspannen gevoel na vijftien minuten

Je zit ongeveer vijftien minuten in de infrarood sauna om je helemaal te ontspannen. Dit betekent dat je slechts vijftien minuten de tijd nodig hebt om de stress van je werk van je af te gooien en de rest van je vrije avond ontspannen en relaxed door te brengen.

Een infrarood sauna bezoeken of een infrarood sauna in huis

Je kunt een infrarood sauna bezoeken door naar een saunacomplex in de buurt te gaan, maar je kunt ook een infrarood sauna in je eigen huis laten installeren. Jouw eigen wellness bij je thuis dus! Je kunt op ieder moment van de dag in jouw infrarood stappen, als dat geen luxe is?

Meer informatie over Infrarood Sauna’s »

 

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…