Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Masseer je mooi voor de lente!

3 min read

Massages zijn niet alleen ontspannend, je wordt er ook mooier van! We zetten hier drie bijzondere massagevormen in de kijker. Wil je wat strakker in je vel komen te zitten of wil je je gelaatshuid een oppepper geven? Dat kan met behulp van massages. Wist je dat je door massages ook mooie haren kunt krijgen? Lees er meer over in dit artikel!

1. Sveltessa afslankingsmassage: voor een strakkere lijn

In de wintermaanden blijven er al gauw wat extra kilootjes aan je plakken. We zitten meer binnen, bewegen minder en eten meer. Als je wil werken aan een strakkere lijn, zijn voldoende beweging en gezond eten essentieel. Een Sveltessa afslankingsmassage kan je bij dat proces ondersteunen. Door die stevige bindweefselmassage te combineren met cuppingtechnieken kom je strakker in je vel te zitten. Na een kuur kun je al snel enkele centimeters omvangverlies bereiken. Meer weten? Bekijk hier de Cursus Sveltessa Afslankingsmassage.

2. Huidverbeterende massage: voor een stralende huid

De koude en grauwe wintermaanden kunnen hun weerslag hebben op je huid. Een huidverbeterende gelaatsmassage stimuleert op effectieve wijze de bloedcirculatie van de gelaatshuid, zorgt dat de huid van binnenuit optimaal gevoed wordt en dat afvalstoffen worden weggeleid. Hierdoor krijgt de huid weer een gezonde uitstraling. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine bevorderd voor een soepele en stevigere huid. Meer weten? Maak hier kennis met de Cursus Huidverbeterende Massage.

3. Indian head massage: voor mooie haren  

Ook voor je haar bestaat er een geschikte massage, namelijk de Indiase hoofdmassage. In India vormen massages voor veel mensen een onderdeel van hun dagelijkse verzorging. Al eeuwenlang geven mensen elkaar Indiase hoofdmassages. In India leeft men volgens de regels van de gezondheidsleer de ‘Ayurveda’, oftewel ‘De kunst van het leven’. De Indiase hoofdmassage vormt een onderdeel van de ‘Ayurveda’ en wordt ingezet om vermoeidheid en spanningen weg te masseren, en ook om de gezondheid van de hoofdhuid te bevorderen. Een laat een gezonde hoofdhuid nu net aan de basis liggen van mooi haar. Je kunt ook zelf leren om dat soort massages te geven door de Cursus Indian Head Massage te volgen!

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…