Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

TEST: Welk karakter heb jij?

Anja
2 min read

Soms vragen mensen naar je goede en je slechte eigenschappen: op een eerde date of op een sollicitatiegesprek bijvoorbeeld. Wat zeg je dan? Ben jij eerlijk en zeg je dat je lui bent? Iedereen heeft goede en slechte karaktereigenschappen. Welk karakter heb jij? Wij hebben 4 types voor jullie op een rijtje gezet

Rustig

Jij bent echt de rust zelf. Jij hebt helemaal geen stress. Je bent altijd helemaal kalm en zen. Je hebt een rustgevende invloed op de mensen om je heen. Soms ben je iets te rustig volgens anderen, bijvoorbeeld als er actie ondernomen moet worden. Maar…  maak je niet druk, relax.

Sociaal

Jij kunt het met iedereen vinden en hebt zelden ruzie. Je staat overal bekend als die supervriendelijke persoon. Je vindt het niet erg om een babbeltje te slaan met bekenden of onbekenden. Jij voelt je snel goed bij anderen en je wordt ook graag omringd door veel mensen.

Gestrest

Jij bent het tegenovergestelde van een rustig karakter. Jij krijgt bij de kleinste dingen al meteen heel wat stress. Je raakt snel in paniek en je kunt maar moeilijk het overzicht bewaren. Erg handig in situaties waar snel handelen vereist is.

Komediant

Jij bent altijd de grappigste van de hoop. Als iedereen verdrietig is, vrolijk jij de menigte weer op. Moppen, grappige acts, het nadoen van mensen, noem maar op! Jij gooit alles in de strijd om een iedereen een lach te bezorgen. Je bent zelf ook iemand die altijd met een brede smile rondloopt.

 

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…