Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de #brooddoosbriefjes XL van Hanne Luyten en BALOU Ontwerpstudio

Sien Vanneste
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de #brooddoosbriefjes XL van Hanne Luyten en BALOU Ontwerpstudio.

In februari 2021 begon Hanne Luyten samen met illustratrice Evelien Rahm van BALOU Ontwerpstudio met de #brooddoosbriefjes. Deze briefjes stop je in de brooddoos van je kind, zodat het ’s middags verrast wordt door een lieve boodschap en grappige tekening. Het idee ontstond toen Hanne zelf briefjes in de brooddozen van haar kinderen stopte en dacht dat dit ook voor andere kinderen fantastisch kon zijn. En zo blijkt ook, want begin dit voorjaar brengen Hanne en Evelien hun derde reeks uit.

Voor deze derde reeks trekken de twee alle registers open. In samenwerking met brooddoosproducentt Amuse stelden ze een XL-pakket samen met een brooddoos, snackdoosje, waterfles én uiteraard de nieuwe brooddoosbriefjes. In deze reeks komen nieuwe figuurtjes aan bod, zoals meer groenten en fruit, donuts en charcuterie.

Waarom Hanne en Evelien samenwerkten met Amuse? Omdat het een duurzaam bedrijf is. ‘Ik trok de brooddozenschuif open, zocht op de achterkant van de meest kwalitatieve doosjes, en voilà, ik kwam bij Amuse terecht,’ lacht Hanne. ‘Onze eerste samenwerking kwam in de vorm van een bedrukte brooddoos die samen met de eerste reeks verkocht werd. Bij de tweede reeks gingen we voor snackdoosjes en nu zien we het dus nog groter. We zijn heel trots op ons 100% Belgisch partnership met Amuse!’ Ook de verpakking kan volledig hergebruikt worden. In no time maak je er immers een speeltheater van.

  • Brooddoosbriefjes reeks 3, limited edition giftset: brooddoos, drinkfles, snackdoosje met 30 #brooddoosbriefjes, €29,90
  • #brooddoosbriefjes reeks 3, in snackdoosje: 30 #brooddoosbriefjes in herbruikbaar snackdoosje, €15,90.

Meer info vind je op hanneluyten.be

Door Sien Vanneste

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…