Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: Calendeel plus kalmerende gel

Gezond.be
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: Calendeel plus kalmerende gel.

De beste manier om van de vervelende jeuk af te komen, is om vooral niet te krabben. Door het krabben komt nog meer histamine vrij die verdere jeuk veroorzaakt. Calendeel plus helpt bij het verlichten van de jeuk en zorgt zo dat de huid niet verder geïrriteerd raakt. De hydrogel bestaat uit natuurlijk en actieve bestanddelen, heeft een multifunctionele kalmerende werking en kan ingezet worden bij diverse klachten, waaronder insectenbeten, een verbrande huid door de zon, roodheid, jeuk na het scheren en geïrriteerde huid.

Een verscheidenheid aan werkzame stoffen, samen met de essentiële oliën van eucalyptus, lavendel, citroengras, grove den en de toevoeging van slechts een beperkt aantal hulpstoffen, maakt van Calendeel plus een doeltreffende, verfrissende en snel indringende hydrogel. De Calendeel plus hydrogel dringt meteen in de huid en laat geen plakkerig gevoel na. Hij is geschikt voor alle huidtypes en kan gebruikt worden vanaf de leeftijd van zes maanden.

Calendeel plus hydrogel, (adviesprijs €9,95) Calendeel, verkrijgbaar bij online apotheken op de apotheek bij jou in de buurt.

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…