Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: Collatine collageen shot van Insentials

Gezond.be
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: Collatine collageen shot van Insentials.

De juiste voeding en supplementen helpen jouw lichaam in topconditie te houden. Zo bedraagt de optimale dagelijkse inname van collageen om huidveroudering tegen te gaan 10g per dag. Insentials gaat voluit voor een dikke 10(g) op 10, terwijl de meeste vloeibare collageensupplementen op de markt slechts 5g bieden. Het CollatineTM 10g-shot van Insentials is dan ook het resultaat van een grondige zoektocht naar het beste supplement van de hoogste kwaliteit met de meest degelijke wetenschappelijke onderbouwing.

Naast de hoogste dosering natuurlijk collageen biedt het CollatineTM 10g-shot een unieke combinatie van ingrediënten. De formule bevat een superieure vorm van vitamine C, die ervoor zorgt dat je lichaam het eiwit beter kan opnemen. Bovendien zorgen de toegevoegde aminozuren, methionine en L-cysteine, voor een keratine-boost: het belangrijkste bestanddeel van huid, haar en nagels. Uiteraard zonder enige vorm van belastende smaak-, kleur- en zoetstoffen: zo functioneert ook je lever optimaal voor een topresultaat én een topvorm.

Collatine, (€149,50 voor 30 shots) Insentials, verkrijgbaar via Insentials.com.

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…