Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de educatieve spelletjes van Smart Toys and Games + win 3 spelletjes

Gezond.be
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de educatieve spelletjes van Smart Toys and Games.

Wist je dat spelletjes niet alleen leuk zijn, maar ze ook kunnen helpen om je hersenen en fijne motoriek te trainen? Waar cognitieve vaardigheden je helpen met geheugen, intelligentie, taal en concentratievermogen, is fijne motoriek de vaardigheid die je dagelijks nodig hebt om kleine bewegingen te maken en kleine taken uit te voeren, zoals een lepel vastpakken om soep te eten of je broek dichtknopen. Het is min of meer de verbinding en coördinatie tussen de hersenen en onze spierkracht. 

Soms kunnen kinderen en volwassenen wel wat hulp gebruiken om die fijne motoriek aan te scherpen, wat zorgt voor meer zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Bovendien helpen zowel cognitieve als motorische vaardigheden om de academische prestaties van kinderen op latere leeftijd verbeteren. Met de SmartGames van Smart Games and Toys ontwikkel je zowel cognitieve als motorische vaardigheden.

Educatieve spelletjes (vanaf €6,99) Smart Games and Toys, gamesbysmart.com.

Win 3x IQ Twins

Heb jij zin gekregen om de SmartGames zelf uit te testen? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want wij mogen drie exemplaren van het spelletje IQ Twins wegschenken. Wat je moet doen om er binnenkort eentje te bemachtigen? Vul hieronder je gegevens in en beantwoord de schiftingsvraag!

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…