Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de natuurlijke zonnebescherming van Odyskin

Gezond.be
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de natuurlijke zonnebescherming van Odyskin.

Ondertussen is het volop lente, en we kunnen stilaan uitkijken naar de zomer. In de zomer schijnt natuurlijk – meestal – het zonnetje. Maar wist je dat je jezelf eigenlijk heel het jaar door moet beschermen tegen de zon? De zonnecrèmes van Odyskin zijn jou ideale partner in crime.

De crèmes met minerale filters en kokosboter hebben een textuur die bijna niet te onderscheiden is van traditionele crèmes. 99% tot 100% van de componenten is van natuurlijke oorsprong en de crèmes hebben een Cosmos Organic- en Vegan-label. De producten van Odyskin worden in kleine loten met de hand geproduceerd in Frankrijk. De innovatieve verpakkingen voldoen volledig aan de ecologische criteria van het Belgische merk. Traditionele plastic potten zijn vervangen door recycleerbare tubes in aluminium waardoor het verlies aan product tot een minimum wordt beperkt. De aftersunlotion zit in een glazen pot en alle verpakkingsdoosjes zijn gemaakt in composteerbaar karton.

Het Odyskin gamma bestaat uit een SPF30 zonnecrème, een SPF50 zonnecrème en een aftersunmelk.

Zonnecrème SPF30 – zonnecrème SPF50 – aftersunmelk, (€21,90 – €22,90 – €14,90) Odyskin, verkrijgbaar op odyskin.com en in verschillende Belgische bio-winkels.

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…