Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de Solstice oordoppen van Loop Earplugs

Gezond.be
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Solstice oordoppen van Loop Earplugs.

Nu de dagen weer langer worden en de nachten korter, vind je het misschien moeilijker om vroeg in slaap te vallen. Of misschien word je net heel vroeg wakker van de zon die al door de gordijnen schijnt. Als je dan nog eens ’s nachts wakker wordt van straatlawaai of een snurkende partner, kun je jouw goede nachtrust al helemaal vergeten. Enter de Solstice seizoenscollectie van Loop Earplugs.

Voor de Solstice collectie put Loop inspiratie uit de zonnewendes, de langst dag en nacht van het jaar. De collectie symboliseert hun toewijding aan gehoorbescherming, tot in de langste dagen en kortste nachten. De drie nieuwe kleuren voor de oordopjes en vormgeving van de verpakkingen druipen van de synth heavy 80s beats, waarbij eighties nostalgie gecombineerd wordt met eigentijdse mode en design. 

De Solstice-versies van Loop Quiet, Loop Experience en Loop Engage oordopjes zijn verkrijgbaar in de kleuren Violet Solstice, Cerise Sunset en Amber Sunrise. De collectie is gedurende zes maanden te koop.

Solstice (van €19,95 tot €29,95) Loop Earplugs, verkrijgbaar via de loopearplugs.com.

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…