Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de sportsupplementen van Be-Life

Gezond.be
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de sportsupplementen van Be-Life.

Om sportievelingen te helpen lanceerde Be-Life een gamma natuurlijke voedingssupplementen speciaal ontwikkeld voor sportievelingen. Bij regelmatige of intensieve fysieke activiteit, worden de energetische noden van het lichaam vergroot. In dit geval zorgen de voedingssupplementen op een slimme manier voor ondersteuning van de voeding. Bovendien kunnen ze een interessante troef zijn bij het herstel van het lichaam na sportieve inspanningen, bij het verbeteren van de prestaties en de uithouding tijdens de inspanning en bij het vermijden van kwetsuren.

Het gamma bestaat uit vier producten. De Hydraflex Plus zorgt voor optimaal gewrichtscomfort bij blessures of pijn aan gewrichten. De Spiruline BIO granulaten helpen bij het compenseren van het verlies van proteïnen dankzij energetische nutriënten. De L-Glutamin voedt de spieren en speelt een rol in het herstel en behoud van het darmslijmvlies. Het Opti-MSM poeder op basis van gepatenteerd organisch zwavel draagt bij aan het voeden en ondersteunen van het bindweefsel, de structuur van de spieren en de gewrichten, en de vorming van collageen dat onmisbaar is voor het functioneren van het kraakbeen.

Sportsupplementen, (vanaf €26,90) Be-Life, verkrijgbaar in biowinkels, in de apotheek en de parafarmacie of via biolife.be.

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…