scrollTop top

Vangst van de dag: de Virgin Marula Luxury Facial Oil van Drunk Elephant

Vangst van de dag: de Virgin Marula Luxury Facial Oil van Drunk Elephant

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Virgin Marula Luxury Facial Oil van het Amerikaanse merk Drunk Elephant.

De filosofie van Drunk Elephant? Het elimineren van ingrediënten voor een totale reset van de huid. Tiffany Masterson, de oprichtster van het merk, is er immers van overtuigd dat we zes ingrediënten moeten vermijden die aan de basis liggen van bijna elk huidprobleem: essentiële oliën, siliconen, chemische zonnebrandmiddelen, SLS of natriumlaurylsulfaat, geurtjes en kleurstoffen en drogende alcoholen.

Sinds vorige maand is Drunk Elephant ook verkrijgbaar bij ons – meer bepaald bij Ici Paris XL. De collectie bestaat uit een dertigtal producten. Onze favoriet? Deze Virgin Marula Luxury Facial Oil, die rijk is aan antioxidanten en omega 6 en 9 en je huid tegelijkertijd voedt én balanceert.

Leuk weetje: benieuwd waar de naam Drunk Elephant vandaan komt? Toen Tiffany Masterson begon met het onderzoeken van ingrediënten, raakte ze gefascineerd door Afrikaanse marula-olie én de mythe dat olifanten dronken worden na het eten van marulafruit.

Virgin Marula Luxury Facial Oil (vanaf € 38,90) Drunk Elephant bij Ici Parix XL.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!