Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de voedingssupplementen van AG1

Gezond.be
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de voedingssupplementen van AG1.

AG1 is jouw dagelijkse dosis die een sterke basis biedt voor een geweldige dag. Het poedertje bestaat uit 75 verschillende ingrediënten van de hoogste kwaliteit die jouw gezondheid en welzijn ondersteunen. Zo zit het boordevol vitaminen, mineralen, bacterieculturen, superfood-complex en meer. Dankzij zijn rijkelijke formulering ondersteunt het poeder je immuunsysteem, je energiebalans, je mentaal welzijn, je hart en botten, je spierherstel en je haar, huid en nagels.

AG1 ondersteunt je dagelijkse inname van voedingsstoffen. Met slechts één lepel per dag doet AG1 meer voor je lichaam, tijd en geld dan wanneer je meerdere afzonderlijke producten gebruikt. AG1 wordt al meer dan tien jaar voortdurend verder ontwikkeld en vervaardigd volgens de strengste kwaliteitsnormen. De ingrediënten, geoogst op boerderijen over de hele wereld, ontketenen een lichtzoete smaak met tonen van ananas en een vleugje vanille.

Dagelijks voeg je één lepel AG1 toe aan 300 milliliter koud water. Je roert het poeder door het water, en je drankje is klaar! Bewaar het poeder na opening in de koelkast.

AG1 voedingssupplementen (30 porties voor €107) AG1, verkrijgbaar via drinkag1.com. Bestel nu en ontvang een jaar GRATIS vitamine D3 en K2, en 5 AG1 Travel Packs bij je eerste abonnementsbestelling.

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…