Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: het Collagen Concentrate 7-days System van QMS

Birte Govarts
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: een gloednieuwe kuur van zeven dagen van het Duitse merk QMS Mediocosmetics, die je huid voller en elastischer maakt.

Huidverzorgingsmerk QMS Mediocosmetics werd opgericht door de Duitse plastische chirurg Erich Schulte, die eind jaren `70 slachtoffers van branden en zware ongevallen behandelde. Hij ontdekte de positieve invloed van de eiwitproteïne collageen op het herstellend vermogen van de huid en ontwikkelde aanvankelijk serums waarmee patiënten op medisch voorschrift hun wonden konden behandelen. De resultaten bleven niet uit, en Schulte besloot collageen ook in te zetten in de strijd tegen huidveroudering. QMS Mediocosmetics was geboren.

De nieuwste ontwikkeling van het merk is deze kuur van zeven dagen, die de huid een hydratatieboost geeft en rimpels egaliseert. Het behandelingsconcentraat in de ampulles bevat NEOTEC A15® collageen-hyaluronzuurcomplex, dat intensief hydrateert en de huid voller maakt, Matrixyl Synthe ‘6, dat het huidnetwerk opnieuw opbouwt, en Thalassospira Xiamenensis Lysate Extract, dat onder andere een ontstekingsremmende werking heeft. Geschikt voor alle huidcondities, en dan in het bijzonder voor de vochtarme en veeleisende huid.

Collagen Concentrate 7-Days System (€ 130) QMS Mediocosmetics
Info: qskinshop.nl

Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…