Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: het rosacea-gamma van Gladskin

Birte Govarts
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Rosacea Cream en Gel van het Nederlandse huidverzorgingsmerk Gladskin.

Op onze huid leven miljarden bacteriën. De meeste hebben een beschermende functie en zijn essentieel voor een gezonde huid, maar er zijn ook bacteriën die problemen veroorzaken. Eén bacterie veroorzaakt en verergert een groot aantal inflammatoire huidproblemen, zoals acne, eczeem en rosacea: de Staphylococcus aureus.

De producten van Gladskin bevatten het unieke enzym Staphefekt en zijn de eerste ter wereld waarmee alleen de slechte bacteriën worden aangepakt. De goede bacteriën worden met rust gelaten, waardoor het microbioom van onze huid weer in balans kan raken. Het resultaat? Vermindering van jeuk, roodheid, puistjes en irritatie, vaak al binnen enkele dagen.

De Gladskin Rosacea Cream en Gel bevatten – net als de rest van het gamma – geen parfum, parabenen of bewaarmiddelen. Ze werden bovendien speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid te hydrateren en roodheid en een branderig gevoel te verminderen. De crème is geschikt voor mensen met een droge huid, de gel voor mensen met een vette tot normale huid.

Rosacea Cream en Gel (beide vanaf € 18,95) Gladskin.
Info: www.gladskin.nl.

Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…