Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: Morning Recovery van More Labs

Lisa Piotti
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: Morning Recovery van More Labs.

Ben jij vorig weekend weer opgestaan met een stevige kater en heb je heel de dag niets gedaan? Morning Recovery biedt de perfecte oplossing voor als je productief wil zijn, ook na een avondje uit. Het drankje gecreëerd door More Labs vermindert de typische katersymptomen zoals hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid. Morning Recovery helpt bij het afbreken van gifstoffen, waardoor je lichaam ze sneller kan afvoeren.

Wat zit er dan in dat drankje waardoor het zo goed werkt? De belangrijkste bestanddelen zijn Barley Sprout Extract en DHM, een Extract van de Japanse rozijnenboom. Ze verbeteren het alcoholische metabolisme door het alcoholeiwit af te breken, wat zorgt voor een verhoogde levercapaciteit. Verder bevat het drankje ook bestanddelen van de cactusvijg en de mariadistel, die een helende werking hebben bij leverkwalen.

Je neemt het Morning Recovery drankje in kort voor of na de alcoholconsumptie. Drink het flesje voor je eerste drankje, tussen de drankjes door of tot maximaal een uur na je laatste drankje, afhankelijk van wat voor jou het beste werkt. Ben je van plan om er echt stevig in te vliegen? Neem het zekere voor het onzekere en drink twee flesjes. Are you ready to party?

Morning Recovery (€ 29,94 voor een sixpack, € 9,98 voor twee flesjes) More Labs, morelabs.com

Door Lisa Piotti

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…