scrollTop top

Vangst van de dag: Venatrix Legs – een serum voor perfecte benen – van NANNIC

Vangst van de dag: Venatrix Legs – een serum voor perfecte benen – van NANNIC

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: een serum tegen blauwe plekken en gesprongen adertjes op je benen van het Belgische huidverzorgingsmerk NANNIC.

Om heel eerlijk te zijn: dit serum stond al een tijdje in mijn kast te blinken, vooraleer ik ontdekte dat het een wondermiddel is. Dat komt omdat ik het aanvankelijk helemaal verkeerd gebruikte. Ik dacht dat Venatrix Legs een crème was om blauwe plekken en adertjes op je benen te camoufleren. Aangezien ik die a volonté heb – mijn grootmoeder had spataders, mijn moeder heeft er ook en helaas ben ook ik niet gezegend met prachtige benen -, bracht ik ‘m vorige zomer af en toe aan. Ik zag weinig resultaat en verstopte de flacon achteraan in mijn badkamerkast.

Fast forward naar februari, toen ik op de website van NANNIC belandde en las dat Venatrix Legs geen camouflerende crème is, maar wel een serum dat je twee keer per dag op je benen moet aanbrengen. Ik besloot het product een nieuwe kans te geven en zag na enkele dagen al resultaat. Mijn benen waren egaler. De blauwe plekken die ik permanent lijk te hebben, vielen veel minder op, en ook de fijne adertjes werden minder zichtbaar. Doet dit serum de hardnekkigste spataders verdwijnen als sneeuw voor de zon? Absoluut niet. Daarvoor moet je nog steeds naar een gespecialiseerde arts. Maar als je net zoals ik vooral kleine spatadertjes hebt, boek je wél resultaat. Ik haalde bij de eerste zonnestralen vorige week in elk geval met meer zelfvertrouwen een kleedje uit mijn kast. Merci, NANNIC!

Venatrix Legs (€ 74 voor 100 ml) NANNIC
Info: www.nannic.be


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  520.460.658
 • Aantal
  doden
  6.262.229
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  4.127.123
 • Aantal
  doden
  31.656

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!