Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Adidas negeerde hem, maar zijn video wordt nu tot tranen toe beroert door de hele wereld

Olivier
2 min read

Deze promotie-clip van filmstudenten werd ijskoud genegeerd door Adidas. Toen ze besloten om het dan maar zelf online te plaatsen werden ze verras door het onverwachtse succes. De groep had nooit verwacht dat het video zo’n enorme omvang zou aannemen.

Hoe laat je mensen naar reclame kijken zonder dat ze door hebben dat ze reclame zien. Dat is een vraag die iedereen in de reclame-wereld zich afvraagt. Talloze regisseurs dromen ervan dat hun creatieve reclamecampagnes in dat opzet slagen, maar velen falen. 

De 26-jarige student Eugen Merher van de Filmacademie Baden-Württemberg heeft een video gemaakt getiteld ‘Break Free’, die hij speciaal had ontworpen voor Adidas. Maar de sneaker fabrikant negeerde de video, tot hij deze op het internet plaatste. Wat volgende was een hit van formaat! De creatieve student is erin geslaagd om enorm veel mensen emotioneel te triggeren. De video is inmiddels meer dan 12.000.000 keer bekeken op YouTube.

Adidas, verrast door het succes van deze clip, heeft nu een aanbod gedaan tot samenwerking. Hij kreeg aanbiedingen van over de hele wereld, maar daar is Eugen voorlopig nog niet op ingegaan.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…