Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Trainer en sportieveling Jan Geerts over Ubiquinol: “Het helpt me mijn niveau te behouden”

2 min read

Je hebt ze misschien ook al eens zien voorbijkomen: voedingssupplementen met Ubiquinol.

Ubiquinol is de actieve vorm van co-enzym Q10, een vitamine-achtige stof die een belangrijke rol speelt in de energieproductie van onze cellen.

Intensieve sporters hebben dan ook baat bij (extra) Ubiquinol: het helpt hen beter presteren en sneller recupereren. Iets wat ook Jan Geerts, trainer van de nationale jeugdhockeyploegen, kan beamen: “Als kind beoefende ik al verschillende sporten op hoog niveau in competitie. Daarna werkte ik 20 jaar als leraar LO en nu ben ik al enkele jaren aan de slag als fysieke trainer in de topsport. Ik moet me daarbij tot limieten uitdagen. Ubiquinol kan me helpen mijn niveau te behouden, blessurevrij te sporten en beter te recupereren.”

Ubiquinol kan me helpen mijn niveau te behouden, blessurevrij te sporten en beter te recupereren.

Jan Geerts, fysieke trainer nationale jeugdhockeyploegen

Als antioxidant helpt Ubiquinol je je beschermen tegen vrije radicalen en dus allerlei lichamelijke ongemakken en ziektes. Klopt, volgens Jan Geerts: “Ik voel me sterker, zowel fysiek als mentaal, en ik ben bijna nooit ziek.”

Hoewel Ubiquinol van nature voorkomt in het menselijk lichaam, neemt het niveau ervan af naarmate je ouder wordt. Een supplement met Ubiquinol kan dus het proces van veroudering helpen tegengaan. En dat op alle vlakken: huid, maar ook weefsels, spieren, organen… 

En dat van die huid is maar al te mooi meegenomen volgens Jan Geerts: “Bovenop de fysieke voordelen is mijn huid beter doorbloed, waardoor die zachter aanvoelt.”

Mijn huid is beter doorbloed en voelt zachter aan.

Jan Geerts, fysieke trainer nationale jeugdhockeyploegen

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…