scrollTop top

Trainer en sportieveling Jan Geerts over Ubiquinol: “Het helpt me mijn niveau te behouden”

Je hebt ze misschien ook al eens zien voorbijkomen: voedingssupplementen met Ubiquinol.

Ubiquinol is de actieve vorm van co-enzym Q10, een vitamine-achtige stof die een belangrijke rol speelt in de energieproductie van onze cellen.

Intensieve sporters hebben dan ook baat bij (extra) Ubiquinol: het helpt hen beter presteren en sneller recupereren. Iets wat ook Jan Geerts, trainer van de nationale jeugdhockeyploegen, kan beamen: “Als kind beoefende ik al verschillende sporten op hoog niveau in competitie. Daarna werkte ik 20 jaar als leraar LO en nu ben ik al enkele jaren aan de slag als fysieke trainer in de topsport. Ik moet me daarbij tot limieten uitdagen. Ubiquinol kan me helpen mijn niveau te behouden, blessurevrij te sporten en beter te recupereren.”

Ubiquinol kan me helpen mijn niveau te behouden, blessurevrij te sporten en beter te recupereren.

Jan Geerts, fysieke trainer nationale jeugdhockeyploegen

Als antioxidant helpt Ubiquinol je je beschermen tegen vrije radicalen en dus allerlei lichamelijke ongemakken en ziektes. Klopt, volgens Jan Geerts: “Ik voel me sterker, zowel fysiek als mentaal, en ik ben bijna nooit ziek.”

Hoewel Ubiquinol van nature voorkomt in het menselijk lichaam, neemt het niveau ervan af naarmate je ouder wordt. Een supplement met Ubiquinol kan dus het proces van veroudering helpen tegengaan. En dat op alle vlakken: huid, maar ook weefsels, spieren, organen… 

En dat van die huid is maar al te mooi meegenomen volgens Jan Geerts: “Bovenop de fysieke voordelen is mijn huid beter doorbloed, waardoor die zachter aanvoelt.”

Mijn huid is beter doorbloed en voelt zachter aan.

Jan Geerts, fysieke trainer nationale jeugdhockeyploegen

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  519.869.924
 • Aantal
  doden
  6.258.924
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  4.116.397
 • Aantal
  doden
  31.613

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!