Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vijf redenen waarom billenmannen de beste zijn

Anja
2 min read

Breng tijdens een willekeurig moment dat je met verschillende mannen bent, een klassieke vraag op: “Zijn jullie borstenmannen of billenmannen?” Gegarandeerd dat je met verhitte discussies en meningen overspoeld wordt. Alsof je overtuigd moet worden, wat beter is. Waarom niet alle twee? Dat ligt niet zo simplistisch, blijkt. Daarom een opsomming van zowel borsten- als billenmannen. Omdat de mannen ook in kampen verdeeld zijn hierover, doen wij het ook in de vorm van de artikelen. In dit artikel de vijf redenen waarom billenmannen de beste zijn!

1. Hij kan je goed helpen met het uitzoeken van een broek

Hij heeft één favoriet en dat is jouw kont. Het is dus in zijn belang, dat jij een broek aanhebt die jouw billen fantastisch accentueert. Hij zal er zijn levenswerk van maken.

2. Hij kijkt je aan als hij met je praat

Voor de vrouwen: hoe irritant is het als een man naar je borsten kijkt, in plaats van naar jou, als je met hem praat? Met een billenman hoef je je daar geen zorgen over te maken. Zeker niet als je zit.

3. Hij kijkt je altijd even na

Waar je ook heen gaat; als je wegloopt terwijl je met hem bent, kijkt hij je altijd nog eventjes liefdevol na.

4. Hij kan prioriteiten stellen

Voor een billenman is het leven niet ingewikkeld of druk. Hij weet waar hij van houdt. Dat geeft meer tijd om over andere, belangrijke zaken te praten.

5. Openbare affectie is minder ongepast

Dit punt klinkt misschien raar, maar een billenman (dus je partner, niet een willekeurig persoon) kan in het openbaar beter aan je billen zitten, dan aan je borsten. Dat staat best raar. Een liefdevol tikje laat waardering zien en geeft een klein beetje spanning aan bijvoorbeeld een winkel met een lange rij.

Het schijnt dat mannen beter zijn om dingen in zijn geheel te zien. Dus mannen; maak daar gebruik van! Een vrouw is meer dan alleen billen.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…