Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom vrouwen boven de 40 geweldig zijn

Olivier
2 min read

Veel vrouwen van boven de veertig voelen zichzelf misschien niet meer zo jong en fruitig als wanneer ze in de twintig waren, maar uit onderzoek blijkt nu dat vrouwen boven de veertig helemaal geweldig zijn. En wel om de volgende redenen!

Ze hebben zelfvertrouwen

Vrouwen van boven de veertig hebben heel wat levenservaring. Ze hebben meestal al een huwelijk en/of een scheiding meegemaakt en de meeste hebben kinderen. Ze weten dat ze niet moeten wachten op de prins op het witte paard, maar zelf het heft in handen moeten nemen. Ze weten wat ze waard zijn en zitten lekker in hun vel.

Ze draaien niet om de feiten heen

Vrouwen van boven de veertig zijn direct. Ze spelen geen mind games meer. Ze zeggen je precies waar het op slaat en dit schept duidelijkheid. Dit vinden wij mannen meer dan fijn!

Ze zijn vrijgezel

Uit onderzoek blijkt dat de meeste huwelijken beëindigd worden door vrouwen. Wanneer vrouwen boven de veertig gescheiden zijn hebben zij vaak geen behoefte om gelijk een nieuwe relatie in te stappen, maar willen ze genieten van het vrijgezellenleven.

Ze zijn hot!

Wanneer een vrouw zichzelf de eerste veertig jaar van haar leven goed verzorgd heeft, op zowel fysiek, mentaal en emotioneel vlak, is zij (waarschijnlijk) ontiegelijk sexy. Ze houdt zich niet meer bezig met wat anderen van haar denken maar doet wat ze zelf wilt. Wat is er nu aantrekkelijker dan een zelfverzekerde vrouw?

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…