Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wat als je verliefd wordt op de vriend van een van je vriendinnen?

Anja
2 min read

Verliefdheid overvalt je, je wordt verliefd op iemand omdat je een bepaalde aantrekkingskracht voelt. Meestal kies je die gevoelens niet zelf, maar ze overvallen je. Ben je verliefd geworden op de vriend van je vriendin? Wat doe je met deze gevoelens?

Op stap met de vriendinnen

Een avondje uit met de meiden. Je keek er naar uit. Het was zo lang geleden dat jullie samen op stap waren geweest. Sinds de meesten een vriend hadden, sommigen zelfs al een kind hadden, waren de vriendinnen-uitgaansfestijnen op een hand te tellen. Maar nu zouden jullie de boel weer eens ouderwets op stelten gaan zetten. De binnenstad was gewaarschuwd. Je outfit had je zorgvuldig uitgezocht. Nieuwe hakken stonden glimmend te wachten op de inwijding.

Leuke partners die je beter leert kennen

De teleurstelling was groot toen die avond ook partners verschenen. De intimiteit van vriendinnen-onder-elkaar kon je vergeten. Even heb je afhaken overwogen. Een blik op je zorgvuldig uitgekozen outfit en nieuwe stiletto’s deed je anders besluiten. Je had je tot in de puntjes voorbereid. Deze avond liet je je niet ontnemen. De vriend van een van je beste vriendinnen knoopte een gesprekje aan. Complimentjes volgden.  Een avond om nooit te vergeten. De vriend bleek jou al die jaren in het vizier te hebben gehad. Deze keer liet hij je niet ontsnappen. En dat terwijl jouw beste vriendin, zijn aanstaande, daar rondliep. De vlam sloeg nog die avond over. Nooit eerder was je zo door iemand geraakt. Sinds de afscheidszoen vlogen whatsappjes heen en weer. Zoete, indringende, verleidende woorden. Afremmen kon niet meer. Jouw beste vriendin, zijn aanstaande, stond een lijdensweg te wachten. De waarheid drong zich op. Als je echt verliefd bent, dan is het de beste keuze om niet te liegen tegen je vriendin en gewoon de waarheid te vertellen.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…