Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo onderhoud je je vriendschap in drukke tijden

Anja
2 min read

Vroeger als kind ging het vanzelf. Vriendschappen daar hoefde je geen moeite voor te doen. Je zag elkaar de hele tijd en beleefde de leukste avonturen. Tegenwoordig is het veel moeilijker. Je hebt een baan of een studie, je hebt misschien wel een partner en woont samen. Het leven is een stuk drukker als je volwassen bent. Hoe onderhoud je nu je vriendschap in drukke tijden? Hieronder 4 tips!

Social media

Facebook, Instagram, Whatsapp, noem maar op. Zorg dat je in contact blijft met je vrienden. Misschien heb je geen tijd om af te spreken maar een berichtje via de computer of smartphone is een kleine moeite.

Bellen

Bel je vrienden eens wat vaker op. Er zijn in het dagelijks leven genoeg momenten waarom je even een belletje kan plegen. Maak hier gebruik van en bel die ene vriend die je al een tijd niet gesproken hebt even op.

Maak keuzes

Je hebt waarschijnlijk meerdere vrienden. Ga bij jezelf na welke van deze vrienden het belangrijkst voor je zijn en investeer meer tijd in deze vriendschappen.

Be there

Zorg altijd maar dan ook altijd dat je er voor ze bent wanneer ze je echt nodig hebben. Je hebt misschien niet de tijd om 4x per week op de koffie te komen, maar op moeilijke momenten is het belangrijk dat je er voor je vrienden bent.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…