Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

10 creatieve ideeën om hem te verrassen

Bram
3 min read

Een kleine verrassing kan de passionele vlam in je relatie weer aanwakkeren. Deze 10 creatieve ideeën kunnen je al een heel eind op weg helpen!

1.Schrijf een briefje

Een briefje schrijven? Het klinkt een beetje saai, maar geloof ons, dat is het zeker niet! Neem een papiertje en schrijf een boodschap. Maak het zo romantisch of sexy mogelijk. Verstop het op een plaats wij hij het zeker niet verwacht.

2.Verwendag

Maak een lijstje met alles wat hij graag zou willen zien of doen, en doe het! Probeer zoveel mogelijk dingen van het lijstje te schrappen. Je zal het leuk vinden om hem eens extra te verwennen, en hij zal zeker genieten van zijn speciale dag.

3.Probeer zijn hobby uit

Hij heeft waarschijnlijk een hobby waar jij niet echt in geïnteresseerd bent. Om hem te verrassen kan je het eens uitproberen. Wat vindt hij zo leuk aan zijn hobby? Het zal misschien nooit jouw lievelingshobby worden, maar hij zal het erg leuk vinden dat je het eens probeert.

4.Verras hem tijdens zijn pauze

Ga naar zijn werk en verras hem op een leuke lunch. Je kan het simpel houden en gewoon iets lekker maken thuis. Of je kan hem trakteren op een etentje, het is helemaal aan jou om te beslissen.

5.Een tweede huwelijksreis

Er zijn verschillende manieren om er eens tussenuit te zijn, en dat hoeft niet duur te zijn. Even tijd met elkaar spenderen zal voelen als een tweede huwelijksreis.

6.Verstop een verrassing

Verras hem door een verrassing te leggen op een ongewone plaats. Leg een klein cadeautje in zijn sokkenlade of schrijf een leuke boodschap op zijn bevroren autoraam.

7.Een liefdesdoos

Je kan makkelijk zelf een liefdesdoos maken, het is zelfs helemaal niet duur. Verzamel mooie herinneringen, foto’s, ideetjes, alles waar je aan kan denken. Versier de doos en vul hem met alles wat je aan hem doet denken.

8.Een jaar vol dates

Dit is een superleuk idee om hem een heel jaar lang in de watten te leggen. Bedenk zelf 12 leuke dates en schrijf ze op 12 kaartjes. Steek de kaartjes in enveloppen en laat hem er eentje uitkiezen. Zo heb je elke maand een leuke, verrassende date!

9.Een zwart-wit fotoboek

Trek je stoute schoenen aan en laat een mooi fotoboek van je maken. Verschillende fotografen zijn gespecialiseerd in het maken van sexy en kunstzinnige zwart-wit foto’s. Zoek een fotograaf in je buurt en kies een paar leuke outfitjes om te dragen.

10.Stomende danslessen

Boek een paar stomende danslessen voor jou en je partner. Het zal jullie nog dichter bij elkaar brengen en ook je seksleven zal erop vooruitgaan. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…