Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

10 duidelijke signalen dat hij vreemdgaat

Bram
3 min read

Doet hij aan krachttraining, wast hij zijn auto en is hij de hele tijd bezig met zijn gsm? Deze 10 signalen dat hij vreemd gaat moeten alle vrouwen kennen.

1.De klassiekers

Lippenstift op zijn kledij, de geur van vrouwenparfum in zijn haar of sms’jes van onbekenden blijven de klassiekers. Zeker als het meer dan eens gebeurd.

2.Hij blijft langer weg

Plots werkt hij langer, hij moet voor het werk reizen of overwerken. Wees aandachtig als er ook andere signalen aanwezig zijn. Hetzelfde geldt voor plotse hogere uitgaven (restaurant, hotel,) waar jij niets mee te maken hebt.

3.Hij is er niet bij met zijn gedachten

Zelfs als hij fysiek bij jou is merk je dat hij er met zijn gedachten niet bij is. Hij zit in zijn eigen wereld en daar hoor jij niet bij.

4.Hij is meer bezig met zijn uiterlijk

Hij doet veel meer zijn best om er goed uit te zien. Hij kleedt zich beter, gebruikt meer aftershave of gaat naar de fitness.

5.Hij praat over iemand anders

Hij is enthousiast over een nieuwe collega op het werk of een vriendin van je. Hij praat plots erg veel over haar en hij wil haar graag helpen. Hij lijkt wel té hulpvaardig.

6.Hij heeft weinig aandacht voor je

Hij heeft minder aandacht voor je en is in zijn eigen gedachten verzonken. Zelfs als je sexy lingerie aandoet ziet hij het nog niet staan.

7.Hints en waarschuwingen van vrienden

Als je vrienden hints geven mag je er zeker van zijn dat je man vreemdgaat. Ze hebben het beste met je voor en liegen niet graag tegen je.

8.Negeer nooit je intuïtie

Onderschat nooit je vrouwelijke intuïtie. Je hebt misschien geen bewijzen maar dat wil niet zeggen dat je intuïtie fout is.

9.Hij zegt dat je te jaloers of gek bent

Als je man vreemdgaat zal hij in de aanval gaan om zichzelf te verdedigen. Door je te zeggen dat je jaloers of gek bent probeert hij je van je stuk te brengen.

10.Is hij plots heel erg lief?

Geeft hij je plots meer cadeautjes of brengt hij je naar je favoriete restaurant? Sommige mannen voelen zich gelukkiger door hun affaire… of misschien voelt hij zich schuldig? 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…