We horen het elke dag, water is belangrijk voor onze gezondheid. Maar wat als je niet graag water drinkt? Wij zochten uit hoe je water lekkerder kan maken!
1.Limoen, aardbei en rozemarijn
Snij een halve limoen en een handvol aardbeien in stukjes. Duw er zachtjes op zodat het sap vrijkomt. Voeg water toe en zet het enkele uren in de koelkast. Voor extra smaak kan je een takje rozemarijn toevoegen.
2.Komkommer, limoen en munt
Snij een komkommer en een limoen in stukjes. Voeg verse muntblaadjes toe en overgiet met water. Laat het mengsel enkele uren in de koelkast staan.
3.Fruitijsblokjes
Leg verschillende stukjes fruit en kruiden in een ijsblokvormpje. Overgiet met water en laat enkel uren bevriezen in de diepvriezer. Je hebt nu lekkere ijsblokjes die je drinkwater in een mum van tijd heerlijk maken. Ideaal voor als je weinig tijd hebt!
4.Sinaasappel, limoen en citroen
Snij alle ingrediënten en duw ze aan tot de sappen vrijkomen. Voeg water en een paar muntblaadjes toe en zet het in de koelkast.
5.Munt en ananas
Meng stukjes ananas met muntblaadjes en voeg water toe. Laat het mengsel enkele uren in de koelkast staan zodat alle sappen goed kunnen vrijkomen.
6.Framboos en limoen
Snij een limoen in stukjes en voeg een handvol frambozen toe. Duw een beetje aan zodat de sappen vrijkomen. Voeg water toe en laat het enkele uren in de koelkast staan.
7.Braambes en appel
Snij een appel in stukjes en voeg een handvol braambessen toe. Duw de ingrediënten aan zodat de sappen worden vrijgegeven. Overgiet met water en laat het enkele uren staan in de koelkast.
8.Sinaasappel, gember en ananas
Je hebt stukjes sinaasappel, stukjes ananas en geraspte gember nodig. Meng alle ingrediënten en duw lichtjes aan zodat de sappen vrijkomen. Overgiet met water en zet het enkele uren in de koelkast.
9.Watermeloen en rozemarijn
Neem enkele stukken watermeloen en plet ze. Voeg een heel klein takje rozemarijn toe en giet er water over. Laat het even rusten in de koelkast.
10.Limoen en aardbei
Snij een limoen en aardbei in stukjes en duw aan tot de sappen vrijkomen. Voeg water toe en laat het enkele uren staan in de koelkast.