Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

10 redenen waarom alleenstaande papa’s de beste lovers zijn

Bram
3 min read

Ben jij verliefd op een alleenstaande papa? Dat verbaast ons helemaal niets! Alleenstaande papa’s zijn nu eenmaal de beste lovers!

1.Hij is geduldig

Geduld is een van de belangrijkste vaardigheden om een relatie te laten slagen. Alleenstaande papa’s hebben ongelofelijk veel geduld. Hij weet wat hij moet doen om je gelukkig te maken en hij neemt er zijn tijd voor. 

2.Hij is niet bang om zijn gevoelens te tonen

Kinderen opvoeden is niet gemakkelijk en er komen veel emoties bi kijken. Hij is sterk genoeg om zijn zachte aard te tonen, zijn kinderen hebben dat ook nodig. Als je graag knuffelt ben je een ideale match.

3.Hij is fantastisch in bed

Je seksuele fantasieën zouden weleens kunnen uitkomen met een alleenstaande papa. Hij is gevoelig, open en vurig in bed. Hij zal er alles aan doen om je te plezieren.

4.Hij weet wat hij wil

Er kan van alles gebeuren in het leven en alleenstaande papa’s weten dat maar al te goed. Ze weten wat ze willen en wat ze moeten doen om hun doelen te bereiken. Ze kunnen tegenslagen feilloos omdraaien en ze weten hoe ze het beste kunnen maken van elke situatie.

5.Hij geeft je de kans om het verschil te maken in het leven van anderen

Een alleenstaande papa zal zijn kinderen altijd beschermen. Als hij je aan zijn kinderen voorstelt zal hij je de kans geven om een belangrijke rol te spelen in hun leven. Je leert jezelf op een andere manier kennen en je maakt echt een verschil in het leven van anderen.

6.Hij kan goed luisteren

Alleenstaande papa’s zijn goede luisteraars. Ze begrijpen wat je hen wil zeggen en ze proberen problemen samen met jou op te lossen.

7.Hij is handig

Een speeltje maken, een legohuis bouwen of een kast maken, alleenstaande papa’s kunnen het allemaal. Ze weten wat werkt en ze gaan een uitdaging nooit uit de weg.

8.Hij weet wat een goede relatie nodig heeft

Er zijn duizenden redenen waarom iemand alleenstaande papa is geworden. Maar wat belangrijk is, is dat ze weten wat een relatie nodig heeft en wat niet. Ze hebben tijd gehad om na te denken over wat ze willen en ze gaan ervoor.

9.Hij zal je tijd geven

Een alleenstaande papa zal je de tijd geven die je nodig hebt om je op je gemak te voelen. Hij zal nooit te snel gaan. Hij doet het rustig aan want hij weet dat een gelukkige relatie tijd nodig heeft.

10.Alleenstaande papa’s zijn gewoon supersexy

Eerlijk is eerlijk, is er iets aantrekkelijker dan een man die zorg draagt voor zijn kinderen? Als hij samen met zijn kind speelt zal je hart smelten!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…