Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

10 redenen waarom jij de meest bijzonder vrouw in zijn leven bent

Bram
5 min read

1. Je hebt een mooi uiterlijk 

Bij de meeste mannen gaat het niet alleen om een goed uiterlijk als zij een relatie met een vrouw willen beginnen. Maar om nu te zeggen dat haar uiterlijk helemaal geen rol speelt zou gelogen zijn. Het gros van de mannen vindt dan ook een fraai uiterlijk erg belangrijk. Ook hechten zij veel waarde aan een goede persoonlijke verzorging van hun lief. Jezelf leuk kunnen kleden en opmaken kan dus altijd van pas komen als je de liefde van leven wilt leren kennen.

2. Je hebt een prachtig innerlijk

De meeste mannen willen echter niet alleen een vrouw die er leuk uitziet aan de buitenkant. Ook haar innerlijke schoonheid zal zeker essentieel zijn voor een geslaagde relatie. Wanneer je dus alleen maar een perfecte laag make-up aan kunt brengen dan zegt dat nog weinig over de kans van slagen van een relatie. Mannen zullen immers ook veel waarde hechten aan een mooi karakter. In de regel zullen mannen dan ook op zoek zijn naar een goede balans van een mooi uiterlijk en een fraai innerlijk als zij een vrouw aantrekkelijk vinden. 

3. Je bent onafhankelijk

Voor de meeste mannen is het enorm aantrekkelijk als een vrouw zich zelfstandig gedraagt. Een vrouw die in staat is om op haar eigen benen te staan en op kan komen voor zichzelf is dan ook meestal niet te weerstaan. Mannen vinden het vaak minder prettig als zij worden betrokken bij elke beslissing die een vrouw maakt. Alleen belangrijke beslissingen neemt hij met liefde samen met jou. De kleur nagellak die je wilt dragen, is echter iets waar een man zich in de regel niet mee wil bemoeien.

4. Je bent zorgzaam

Op het moment dat je voor jezelf kunt zorgen, dan is de kans dat je eveneens zorg weet te dragen voor een ander erg groot. Een man zal het dan ook bijzonder vinden als je niet alleen je eigen dromen najaagt, maar eveneens hem met liefde in de watten kunt leggen. Mannen vinden het namelijk heerlijk om van tijd tot tijd bemoederd te worden. Om die reden kiezen veel mannen dan ook die op dit gebied veel lijken op hun moeder.

5. Je bent ambitieus 

Voor een man zul je extra bijzonder zijn als je een passie hebt. Je kunt hem een duidelijk doel in je leven laten zien en tevens een gezonde dosis doorzettingsvermogen tonen om dit te bereiken. Door iedere kans die je krijgt aan te grijpen zul je een je lief enorm laten genieten. Voor hem ben je namelijk nog waardevoller als je vastberaden tentoonspreidt. Een vrouw die weet wat ze wil vinden veel mannen onweerstaanbaar. Bovendien zal je lief je altijd willen steunen en zal hij je vorstelijk belonen als je een bepaald doel hebt behaald. 

6. Je bent sexy

Een man is dol op een vrouw die sexy is. Iedere man wil immers overladen worden met liefde van een vrouw die bruist van zelfverzekerdheid. Het liefst zou hij zien dat je zo nu en dan de kleren van zijn lijf scheurt. Je hoeft, als het aan je lief ligt, echter niet te veel te koop te lopen met deze ondeugende kant. Deze houdt hij dan ook het liefste voor zichzelf/ 

7. Je bent lief

Geen enkele man is op zoek naar een kenau of een partner die hem de meest vreselijk dingen naar het hoofd slingert. Je bent voor hem dan ook extra bijzonder omdat je zo lief bent. In alles wat je doet en zegt zul je hem respecteren en zeker niet willen kwetsen. Dit weet je lief enorm in je te waarderen.

8. Je bent helemaal jezelf

Zelf als jullie relatie al een poosje duurt, zal je lief merken dat je nog steeds hetzelfde lieve meisje bent als toen hij je net leerde kennen. Je bent dus helemaal niet veranderd in een compleet ander persoon. Wanneer dat wel het geval zou zijn dan zou je immers het risico lopen dat je lief direct op je afknapt. Mannen vinden het immers vreselijk als je je in het begin veel anders voordoet dan dat je werkelijk bent. Je bent zo bijzonder voor hem door jezelf te durven zijn en te laten zien dat je trots bent op jezelf. Door niemand zul je je ooit laten veranderen en dat vindt je lief helemaal geweldig.  

9. Je bent betrouwbaar

Mannen hechten een heleboel waarde aan vertrouwen binnen een relatie. Je lief zal echter niet snel zijn diepste geheimen en gevoelens openbaren, behalve als hij er zeker van is dat je te vertrouwen bent. Ook de factor eerlijkheid speelt in een relatie een belangrijke rol. Eerlijkheid dient echter van twee kanten te komen. En zelfs een leugentje om bestwil zal je lief niet weten te waarderen. Je oprechtheid zal voor je lief je zo ongelooflijk bijzonder maken.

10. Hij is de ware voor jou          

Je houdt van je vriend zoals je nog nooit van een persoon hebt gehouden. Zodra je lief wist dat je zijn droomprinses bent, zal hij alles voor je over hebben. Hij zal je niet alleen altijd steunen en helpen, maar ook goed naar je willen luisteren en je regelmatig opnieuw proberen te versieren. Aan je lief laten zien dat hij erg bijzonder is voor jou is iets dat hem heel gelukkig maakt. Op het moment dat je hem het gevoel weet te geven dat je nog nooit eerder zo veel van iemand gehouden hebt als van hem, dan zul je absoluut de meest bijzondere vrouw in zijn leven zijn. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…