scrollTop top

10 redenen waarom jullie relatie sowieso zal slagen

10 redenen waarom jullie relatie sowieso zal slagen

Het lijkt soms wel alsof uit elkaar gaan de huidige trend is. Met alle dating sites en apps van tegenwoordig komen relaties soms onder flinke spanning te staan. Maar jouw relatie voelt zo goed, dat gaat niet zomaar fout… toch? Met deze 10 aandachtspunten laat je jouw relatie zeker slagen.

Tijd voor jezelf en elkaar

Het 1ste belangrijke punt is: wees jezelf. Hoe sneller iemand ook jouw minder leuke kanten ziet, hoe eerder hij weet waar hij aan toe is. Punt 2: laat je partner ook zichzelf zijn. Wat voor jou geldt, geldt natuurlijk ook andersom. Dan de punten 3 en 4: Laat elkaar vrij maar wees ook gezond jaloers. Gun elkaar de ruimte, maar laat elkaar niet helemaal los. Punt 5 is dan ook: investeer in tijd met elkaar. Maak er echt iets leuks van als je samen bent.

Praten blijft belangrijk

We komen bij het 6de belangrijke punt: praat met elkaar. Dit lijkt voor de hand te liggen, maar mensen gaan vaak op in een bepaalde sleur en vergeten dan te praten. Punt 7: maak ruzie. Wees niet bang om ruzie te maken, dat moet kunnen in een goede relatie. Punt 8: maak het weer goed. Laat geen dingen onopgelost. Punt 9: maak plezier. Lachen is één van de belangrijkste dingen in een relatie. En tot slot punt 10: vergeet de seks niet!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  231.188.893
 • Aantal
  doden
  4.740.152
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.233.723
 • Aantal
  doden
  25.554

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!