Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

10 signalen dat hij vreemdgaat

Anja
3 min read

Alleen al het idee dat je vriend, verloofde of man vreemd zou kunnen gaan, zorgt voor veel vrouwen bij kippenvel, een onbehaaglijk gevoel en depressieve gevoelens. Heb jij het vermoeden dat hij een andere vrouw bezoekt zonder dat jij hier weet van hebt? Lees dan in dit artikel welke tien signalen je kunt zien als hij mogelijk een andere vrouw heeft. Let op: als jouw vent enkele signalen laat zien, betekent dit niet meteen dat hij inderdaad vreemdgaat. Raak dus niet meteen overstuur als je man enkele signalen laat zien, want dit kan ook gewoon toeval zijn! Bespreek je vermoedens en probeer er samen uit te komen.

Signaal 1

Hij is sensueler en sexyer dan hij voorheen was en is meer met seksualiteit en zijn uitstraling bezig.

Signaal 2

Jullie intimiteit is veranderd. Hij vrijt anders dan voorheen of vraagt jou dingen te doen die hij nog nooit eerder aan je vroeg. Jullie routine wordt anders.

Signaal 3

Hij is ineens veel liever tegen je, misschien een beetje op een overdreven manier. Het lijkt wel of hij zich schuldig voelt en daarom zo aardig is.

Signaal 4

Hij besteedt meer aandacht aan zijn uiterlijk dan hij eerst altijd deed. Hij heeft bijvoorbeeld nieuwe kleding aangeschaft, neemt een ander kapsel, is aan het afvallen of brengt veel meer tijd door voor de spiegel als hij de deur uit gaat.

Signaal 5

Hij heeft ineens een nieuwe aftershave gekocht of gebruikt een nieuw luchtje, terwijl hij hier voorheen nooit zo veel aandacht aan besteedde.

Signaal 6

Heeft hij een bril? Dan is hij nu opeens aan het nadenken over het nemen van lenzen of over het laseren van zijn ogen, terwijl hij het eerst helemaal niet erg vond om een bril te dragen.

Signaal 7

Hij is vaak geïrriteerd en afwezig, alsof hij met zijn hoofd ergens anders is.

Signaal 8

Hij moet vaak weg, maar kan niet goed uitleggen waarom. Hij gaat bijvoorbeeld veel vaker naar zijn vrienden toe (zegt hij…) of moet ineens veel overwerken, terwijl hij dit eerst nooit hoefde te doen.

Signaal 9

Hij wil ineens meer tijd voor zichzelf en laat jou (en eventueel de kinderen) wat vaker links liggen.

Signaal 10

Hij zit vaker met zijn telefoon, maar bewaakt zijn telefoon wel goed. Je mag er niet op kijken en als er een bericht binnen komt, is het bijna altijd ‘spam’.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…