Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

10 tekenen dat je slechte seks hebt

Bram
3 min read

Je seksleven kan niet altijd op een hoog pitje staan. Maar als je deze 10 tekenen herkent kan je maar beter maken dat je wegkomt. Je verdient beter!

1.Hij wil een blow job en wil jou niet verwennen

Seks draait eigenlijk altijd om zijn genot. Hij verwacht dat jij hem altijd een blow job geeft, maar jou verwennen doet hij niet. Waarom koop je niet gewoon een vibrator? Die zijn veel bevredigender dan je partner.

2.Hij komt altijd klaar, jij bijna nooit

Als hij altijd klaarkomt en jij bijna nooit dan is er iets mis. Misschien is hij alleen maar met zichzelf bezig? Als hij te lui is om jou een plezier te doen kan je maar beter een andere vriend zoeken.

3.Hij geeft je geen tijd

Vrouwen hebben meer tijd nodig om een orgasme te krijgen en daar heeft hij geen zin in. Meer zelfs, als jij meer dan 5 minuten nodig hebt om een orgasme te krijgen zal hij vragen wat er mis is met je. Hij zorgt ervoor dat je je onzeker voelt en dat is echt egoïstisch.

4.Seks is altijd afgelopen na zijn orgasme

Het echte leven is niet zoals in een pornofilm, mannen en vrouwen komen nu eenmaal niet altijd samen klaar. En seks eindigt pas als beide partijen klaargekomen zijn. Maar hij denkt dat je automatisch blij bent als hij klaargekomen is, want hij is zo geweldig. Niet dus.

5.Hij wil geen voorspel

Jij hebt een voorspel écht nodig en hij wil er geen tijd voor maken? We zullen het nog een keer zeggen: koop gewoon een vibrator, dan heb je hem niet meer nodig!

6.Hij probeert je te overhalen om dingen te doen die je niet wil

Hij blijft maar door hameren en respecteert je keuze niet. Eigenlijk wil hij alleen maar seks met je.

7.Hij wil dat je er altijd piekfijn uitziet

Als je eens geen mooie lingerie aanhebt of niet geschoren bent wordt hij boos of maakt hij je onzeker. Hij zegt gemene dingen en daar word jij onzeker van.

8.Hij is niet lief tegen je

Na de seks wil hij nooit met je knuffelen of kussen. Hij geeft alleen om zijn eigen plezier.

9.Hij verwacht dat je altijd paraat staat

Als hij zin heeft in seks moet jij dat ook maar hebben, anders wordt hij boos. Maar als jij zin hebt en hij niet dan wil hij niets met je te maken hebben.

10.Hij luistert niet naar je als je niet meer wil

Dit is de rode vlag. Als je vriend niet naar je luistert als je plots geen zin meer hebt en toch doorgaat moet je er echt een einde van maken. Ook al gaf je eerst je toestemming, je mag later altijd van gedachten veranderen.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…