Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

10 tekenen dat jij de meest geweldige boyfriend hebt

Bram
3 min read

Heb jij een fantasitsche vriend? Kijk dan zeker naar deze 10 signalen, ze willen zeggen dat hij de meest geweldige boyfriend is! 

1.Hij maakt plannen voor de toekomst

Als hij plannen maakt voor de toekomst is dat een duidelijk teken dat hij nog lang bij jou wil blijven. Hij wil graag je mening horen over zijn plannen want hij vindt het belangrijk om te weten wat jij ervan denkt.

2.Je bent op elke gelegenheid uitgenodigd

Ga je altijd samen met hem naar evenementen en familiefeestjes? Dat betekent dat je een groot onderdeel bent geworden van zijn leven. Hij wil je voorstellen aan je familie en je laten weten dat je er deel van uitmaakt.

3.Hij kan niet genoeg van je krijgen

Hij wil altijd bij jou zijn en hij probeert je zoveel mogelijk te zien. 

4.Hij is er voor je op moeilijke momenten

Er zullen altijd wel moeilijke tijden zijn. Als hij je kan steunen wanneer het wat moeilijker gaat is dan een goed teken.

5.Hij durft zichzelf zijn 

Als hem iets dwars zit of als hij ongelukkig is durft hij dat tegen jou te zeggen. Hij vertrouwt je en hij kan zichzelf zijn bij jou. Jullie zijn erg verbonden met elkaar. Je bent klaar om de volgende stap te zetten.

6.Hij wil met je samenleven

Hij wil samen met jou wonen en hij denkt na over de toekomst. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat hij erover nadenkt om een gezamenlijke bankrekening te openen of samen een huisdier te adopteren. Samen gaan wonen is een van de duidelijkste tekenen dat hij je echt graag ziet.

7.Hij heeft alleen oog voor jou

Hij heeft geen oog voor andere vrouwen en hij probeert ook geen kinderachtige spelletjes te spelen. Zelfs in een druk restaurant zal hij alleen naar jou kijken.

8.Hij mist je

Als hij iets belooft zal hij die belofte altijd nakomen. Hij mist je als je niet in de buurt bent en hij zal er alles aan doen om jou zoveel mogelijk te zien.

9.Hij raakt je veel aan

Het voelt alsof je nog maar net samen bent. Hij raakt je veel aan als je het werken bent of hij geeft je een nekmassage als je naar een film kijkt.

10.Hij is altijd op tijd

Als hij het echt serieus met je meent zal hij altijd op tijd zijn op afspraakjes. Hij laat je niet graag wachten en hij wil je laten zien dat hij je echt belangrijk bent voor hem. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…