Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

3 essentiële oliën die helpen bij hoofdhuidproblemen

Camille
4 min read

Droog, vet, dof en beschadigd haar, schilfertjes of haar dat uitvalt? Essentiële oliën kunnen je helpen om jouw haar gezonder te maken. Maar welke oliën zijn dit dan?

Tea Tree essentiële olie

Essentiële olie gehaald uit de blaadjes van de theeboom  is een bijzondere, unieke en groene oliesoort die bekend staat om zijn zeer krachtige antibacteriële bestanddelen. De olie heeft een onmiddellijke en krachtige werking op de hoofdhuid en zorgt ervoor dat de schilfering van de hoofdhuid voor honderd procent verdwijnt. Dit betekent dat deze olie heel effectief is bij het bestrijden van roos en de kans is groot dat je eindelijk verlost bent van dit vervelende hoofdhuidprobleem.

Citroengras essentiële olie

Citroengras essentiële olie is een wat zachtere olie, die voornamelijk bekend staat om de regulerende en kalmerende bestanddelen. Gebruik je deze olie, dan breng je de gestreste hoofdhuid weer helemaal in balans. Dit betekent dat de olie niet alleen ondersteunt bij het bestrijden van roos, maar ook een nieuwe aanval van schilfering van de hoofdhuid kan voorkomen. Blijf je deze olie gebruiken, dan blijft de hoofdhuid ook gezond.

Geranium essentiële olie

Tot slot is er de geranium essentiële olie, een natuurlijke olie die uit veel verschillende gezonde antioxidanten bestaat. Gebruik je deze olie, dan geef je de hoofdhuid een gezonde energieboost. Dit zie je niet alleen aan de hoofdhuid zelf, maar ook aan het haar. Omdat de hoofdhuid gezonder is, ziet je haar er vitaler, glanzender en simpelweg mooier uit.

Een haarverzorgingslijn met de drie essentiële oliën

Je behaalt de beste resultaten bij het bestrijden van hoofdhuidproblemen door de drie bovenstaande oliën tegelijkertijd te gebruiken. De nieuwe L’Oréal Paris Elsève Phytoclear shampoo is de eerste anti-roos shampoo die deze 3 essentiële oliën combineert en bevat bovendien geen siliconen voor een drievoudige actie:

  • Een tot 100% roosvrije hoofdhuid en schilfervrij haar
  • Een langdurig gekalmeerde hoofdhuid om terugkeer te voorkomen
  • Prachtig, glanzend en verzorgd haar.

Je kan Phytoclear terugvinden in 4 verschillende shampoos:

1. Voor normaal haar

De shampoo combineert  3 pure essentiële oliën (Tea Tree, Citroengras en Geranium) met octolamine, een klinisch bewezen anti-roos bestanddeel, en biedt een drievoudige werking: bestrijding van de roos, een gekalmeerde hoofdhuid en verzorgd en prachtig haar.

2. Voor vettig haar

Deze anti-roos shampoo combineert octalamine met 3 pure essentiële oliën (Tea Tree, Ceder en Pepermunt) en biedt zo een 3-voudige werking. Het geeft je een intensieve behandeling tegen roos, het herstel én na-verzorging van de hoofdhuid.
Je haar heeft een zuiverende verzorging nodig. Niet alleen om roos te verminderen, maar ook om kom af te maken met vettig haar.

3. Shampoo 2-1

De L’Oréal Paris Elvive Phytoclear 2-in-1 shampoo combineert 3 pure essentiële oliën (Tea Tree, Citroengras en geranium ) met octolamine. Deze 2-in-1 formule zonder siliconen is verrijkt met verzorgende bestanddelen. Het reinigt, voedt en ontwart je haar op een milde wijze en ruikt bovendien heerlijk.

4. Gevoelige hoofdhuid

Een gevoelige hoofdhuid die vatbaar is voor roos, heeft een speciale zorg nodig. Deze shampoo (met Tea Tree, Lavendel en Bergamot) geeft je een roosvrije hoofdhuid én heeft een kalmerend effect. Daarnaast zal je haar glanzen en er mooier uit zien.

Ontdek Phytoclear van L'Oréal, een compleet gamma anti-roosverzorging met essentiële oliën zonder siliconen: 4 shampoos voor elk haartype en een scrub om de hoofdhuid in alle zachtheid te reinigen en vanaf het eerste gebruik fris en glanzend haar te hebben.

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…