Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

3 op de 10 mannen faked zijn orgasme

Bram
2 min read

Dat vrouwen af en toe een orgasme durven faken is al lang geen geheim meer, maar wist je dat ook mannen dit doen? Volgens een nieuw onderzoek faked maar liefst 30 procent van de mannen af en toe zijn hoogtepunt, jouw man ook?

Ook mannen faken een orgasme

We gaan er maar al te vaak van uit dat vooral vrouwen moeilijk te bevredigen zijn op seksueel gebied. We hebben niet zoveel zin in seks en we proberen ons er vlug vanaf te maken. Dan is een vals orgasme niet ver weg natuurlijk. Mannen zouden daarentegen elke zeven seconden aan seks denken en altijd wel te vinden zijn voor een avontuurtje. In tegenstelling tot vrouwen hebben zij de grootste moeite om hun orgasme in te houden en ze komen daarom altijd klaar. Maar klopt dit beeld over mannen en vrouwen wel? Het beeld dat we hebben over het gedrag van mannen en vrouwen in de slaapkamer lijkt bijna karikaturaal. Dit niieuwe onderzoek zou daar weleens verandering in kunnen brengen.

30% van de mannen faked een orgasme

Recent onderzoek wijst uit dat niet minder dan 30% van de mannen af en toe zijn orgasme faked. Die resultaten komen als een grote verrassing. Waarom voelen mannen de nood om een orgasme te veinzen?

Ze ervaren druk om te presteren

De reden voor een geveinsd orgasme is bijna altijd hetzelfde. Mannen voelen de druk om te presteren in de slaapkamer. Er wordt van hen verwacht dat ze een orgasme krijgen en ze willen hun partner niet teleurstellen. Het niet krijgen van een orgasme kan hun ego een flinke deuk geven. Ook kunnen vrouwen erg onzeker worden als hun man eens niet tot een climax komt. We hebben immers allemaal het beeld dat mannen altijd en overal een orgasme kunnen krijgen.

Mannen kunnen niet altijd een orgasme krijgen

De meeste vrouwen kunnen meerdere orgasmes na elkaar krijgen, mannen hebben dit geluk niet. Na masturbatie eerder op de dag kan een volgende ejaculatie moeilijker worden. Ook uitputting, stress of een glaasje alcohol kunnen roet in het eten gooien. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…