Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

4 dingen die even erg zijn als overspel

Anja
2 min read

Vreemdgaan betekent vaak het einde van een relatie. Maar naast deze ‘misdaad’ zijn er nog veel andere redenen die een relatie kunnen verpesten. Wij hebben vier dingen voor jullie op een rijtje gezet die ongeveer even erg zijn als overspel.

1. Oneerlijkheid

Liegen is zeker een echte relatie killer. Liegen is een schending van jullie vertrouwensband. Ook al is de leugen nog zo klein, vaak leidt dit toch tot een break-up. Het is essentieel in een relatie om open en eerlijk te zijn tegen elkaar.

2. Afwezigheid

Zien jullie elkaar maar 1 keer per week? Of misschien zelfs minder? Of het nu gaat om lichamelijk contact of om een gewone conversatie, mensen vinden relaties waarin hun partner ook echt aanwezig is veel leuker. Zowel fysiek als mentaal.

3. Slechte communicatie

Goede communicatie is de gouden sleutel in een relatie. Het klinkt misschien cliché, maar een relatie is gedoemd om te mislukken als er weinig gepraat wordt.

4. Jaloezie

Dit is misschien wel één van de ergste eigenschappen die je kunt hebben. Net als liegen is dit een aanval op jullie vertrouwensband. Als jullie elkaar niet vertrouwen, kun je ook geen goede relatie hebben. Een klein tikkeltje jaloezie is gezond, maar het is zeker niet goed wanneer de jaloezie het van je overneemt.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…